El duel de recent ascendits a Juvenil Nacional
FS Notícies | 27/10/2015
Els juvenils del Gràcia Futbol Sala Club i el CFS Sagarra s'han enfrontat aquest passat dissabte en un partit especial, ja que ambdós conjunts han debutat en la categoria de Juvenil Nacional, després d’aconseguir l’ascens la temporada anterior.

A la pista Claret de Barcelona, aquest dissabte 24 d’octubre, el Gràcia s’ha imposat al Sagarra en el duel de recent ascendits a la categoria de Juvenil Nacional. El conjunt barceloní s’ha imposat per 6 gols a 2 al conjunt colomenc en un partit molt igualat que no s’ha decantat a favor dels locals fins arribar al tram final, amb dos gols seguits.

GRÀCIA FUTBOL SALA CLUB 6 – 2 CFS SAGARRA

El partit ha començat de manera trepidant i als trenta segons, Carlos Pérez ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per fer el 0 a 1 d’esperó. Els visitants esperaven a mitja pista buscant el gol de l’empat. Aquest ha arribat als cinc minuts quan Suli ha robat una pilota al mig camp i després de conduir ha cedit per Mario, que feia l'1 a 1. A l’equador del primer temps, Marc Enric ha deixat assegut el seu defensor i ha cedit per Suli que, en un intent de centrada, introduïa la pilota a la porteria rival posant el seu equip per davant en el marcador. El Sagarra estava tocat després del gol i els d’Ignasi Pérez ho han aprofitat per fer el tercer als 13 minuts. Amb el 3 a 1 s’ha marxat al descans.

A la segona meitat, el partit ha canviat per complet. Els colomencs han sortit molt més endollats i han augmentat la pressió. Al primer minut de la represa, Adrián Ruano ha retallat distàncies, un gol que ha donat ales als visitants. Aquest domini, però, no s’ha traduït en més gols i llavors s’ha entrat en un tram on han dominat les imprecisions per part de tots dos equips i ningú ha estat capaç de crear perill, fins al minut 35, amb el quart gol local, el de la tranquil·litat. De manera gairebé consecutiva, han arribat el 4 a 2 i el 5 a 2. Dues recuperacions en zona alta de Marc Enric han permès a Mario i a Suli ampliar l’avantatge per als d’Ignasi Pérez i deixar el partit gairebé sentenciat. Després dels dos cops rebuts, els de Juan José Loinaz han sortit amb el porter-jugador per intentar remuntar, però la bona defensa local ha permès a Suli fer el 6 a 2 definitiu a tres minuts per al final.

Ignasi Pérez, entrenador del Gràcia Futbol Sala Club i Juan José Loinaz, entrenador del CFS Sagarra, valoren l’inici de temporada dels seus equips i parlen de l’experiència de jugar a la categoria de Juvenil Nacional.

L’INICI DE LA COMPETICIÓ

Per a l’Ignasi Pérez l’inici de competició està sent tal com esperaven. Creu que l’equip, tot i perdre quatre dels cinc partits disputats, han sabut plantar cara al FC Barcelona, al Catgas Santa Coloma i a l’AE Les Corts Ubae, tres equips que lluitaran per les primeres posicions i confia en què a partir d’ara milloraran els resultats.

Per la seva banda, Juan José Loinaz creu que el seu equip s’està adaptant poc a poc al que ell busca i que, després d’acoblar totes les peces, el treball està donant els seus fruits.

Equip juvenil del Gràcia Futbol Sala Club

L’EXPERIÈNCIA A NACIONAL

El tècnic del Gràcia Futbol Sala Club pensa que, tot i que el principi s’està fent més dur al enfrontar-se a rivals molt potents, l’experiència està sent molt maca. Cap dels seus jugadors havia jugat abans a Juvenil Nacional i veu al seu equip molt ficat i il·lusionat per a fer un bon paper aquest curs.

L’entrenador del CFS Sagarra pensa més en els seus jugadors que en ell mateix i veu al seu equip molt motivat i molt il·lusionat, fet que el fa treballar més dur perquè puguin gaudir el màxim possible de l’experiència a Nacional.

Equip juvenil del CFS Sagarra

ELS OBJECTIUS DE LA TEMPORADA

L’entrenador barceloní ho té molt clar: “Aconseguir la permanència quan abans millors és l’objectiu primordial i després ja es mirarà d’acabar el més amunt possible en la classificació”.

El tècnic colomenc, en canvi, va més enllà: “El club creu que amb salvar la categoria ja és suficient, però a mi m’han ensenyat a guanyar i el que vull és quedar el més amunt possible”.