El FC Barcelona classificat pels vuitens de la Copa
Copes | 05/01/2022
L’equip blaugrana passa ronda en guanyar el Linares Deportivo per 1 a 2, després de remuntar el gol inicial local.

El vigent campió de Copa, el FC Barcelona, s’ha classificat aquest dimecres per disputar els vuitens de final de la Copa del Rei, després de superar a un perillós Linares Deportivo per 1 a 2, en un partit en el qual el Barça ha hagut de remuntar a Linarejos. L’equip de Xavi Hernández ha tingut moltes oportunitats però amb moltes dificultats a l’hora de la rematada. La sortida de Dembelé a la segona part ha estat un factor determinant per la victòria blaugrana

Els andalusos s’han avançat al marcador en el minut 18 del partit, gràcies a una rematada de cap d’Hugo Diaz. Malgrat el domini blaugrana durant tota la primera part, l’equip català no ha estat capaç de generar cap oportunitat clara de gol. Poca rematada i molta precipitació després de la diana local, en el partit que ha debutat oficialment en la seva segona etapa a l'entitat Dani Alves.

A la represa, amb l’entrada de Piqué, Frenkie De Jong i Dembelé a l’equip, el panorama ha canviat. Una jugada individual del francès ha significat l’empat del partit al minut 63, amb una gran rosca des de la frontal ajustada al pal. Ha estat l’osonenc Jutglà qui ha aconseguit l’1 a 2 al minut 69, de xut creuat superant al porter. Però el Linares Deportivo no s’ha arronsat i fins i tot ha arribat a estampar una pilota al travesser. La resposta ha estat, una vegada més de Dembelé, amb un altre travesser amb una nova jugada de qualitat de l'atacant. D'aquesta manera, els culers han començat la defensa del títol amb una victòria.

Torn per al Girona FC

Després de les classificacions del FC Barcelona i el RCD Espanyol per disputar els vuitens de final, demà dijous arribarà el torn del Girona FC, en el seu partit de setzens contra el CA Osasuna a l’Estadi de Montilivi.