El FC Barcelona disputarà la final de la Copa de la Reina
Futbol Femení | 26/05/2022
L’Sporting de Huelva serà el rival de les blaugrana en la final que es jugarà el diumenge 29 de maig, a les 11.30 hores, a Alcorcón.

El Barça femení va llençat per aconseguir la novena Copa de la Reina del seu palmarès. En la semifinal, disputada ahir dimecres 25 de maig al vespre davant el Reial Madrid, les jugadores de Jonatan Giráldez han guanyat per 4 gols a 0. A l’Estadio Santo Domingo, a Alcorcón, Lieke Martens ha obert el marcador en rebre una bona assistència d’Alèxia Putellas. Just a la represa, ha estat Aitana Bonmatí qui no ha perdonat.

A la sortida d’un córner, Mariona Caldentey ha rematat tota sola per fer el 3-0. Al minut 75, Oshoala ha sentenciat la semifinal amb el quart gol en desfer-se de la defensa per velocitat i superar la portera blanca amb un subtil toc. Així doncs, el diumenge 29 de maig, el FC Barcelona Femení jugarà la final de la Copa de la Reina davant l’Sporting de Huelva, qui va superar la UDG Tenerife Granadilla per 0 a 1. El partit es jugarà a les 11.30 hores a l’Estadio Santo Domingo d’Alcorcón.