El FC Barcelona es classifica per la semifinal de la Copa de la Reina a Sevilla
Futbol Femení | 05/05/2021
El Barça femení segueix endavant en la competició, després de remuntar i guanyar contra el Sevilla FC per 1 a 4.

Després de la brillant classificació del femení del FC Barcelona per a la final de la UEFA Women's Champions League, l’equip de Lluís Cortès s’ha classificat avui per disputar les semifinals de la Copa de la Reina en remuntar i guanyar contra el Sevilla FC, a l’Estadi Jesús Navas, per 1 a 4  a partit únic.

Les andaluses s’han avançat en el marcador en el minut 13 de la primera part, gràcies a un gol aconseguit, precisament, per la blaugrana, cedida a l’equip sevillà,  Claudia Pina (1-0). Però al 25, ha empatat a 1 Mariona Caldentey.

A la represa, i en tan sols dos minuts, les noies blaugranes han resolt l’eliminatòria amb dos gols de Vicky Losada al 47’ (1-2) i d’Alèxia Putelles al 48’ (1-3). A l'últim minut del partit, Graham Hansen, ha aconseguit el quart gol.

El FC Barcelona tindrà com a possibles rivals a les semifinals de la Copa de la Reina a l'Atlético de Madrid, el CFF Madrid o el Levante UD. Els aparellaments de les dues semifinals es coneixeran el próxim dimecres. El sorteig serà pur, a un partit com aquests quarts de final, i es celebrarà a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, a Madrid.