El FC Barcelona passa de ronda a la Copa de la Reina amb molta solvència
Futbol Femení | 02/03/2022
Les blaugrana s’han classificat per als quarts de final en vèncer per 1 gol a 3 al Rayo Vallecano Femenino.

Les jugadores de Jonatan Giráldez han fet un pas endavant per passar als quarts de final de la Copa de la Reina en guanyar per 1 gol a 3 al Rayo Vallecano Femenino. Les madrilenyes han vist com Jennifer Hermoso s’avançava al minut 2 en un mal refús de la portera local i només han pogut retallar distàncies amb un gol de penal, transformat per la catalana Paula Fernández, quan el resultat ja era de 0 a 3.

Alèxia Putellas ha marcat el segon al minut 42 i Hermoso ha sumat el seu segon gol, el tercer del Barça al 52’, per tancar el partit i la classificació.

El RCD Espanyol s’enfrontarà al Madrid CFF

Les blanc-i-blaves son les altres representants catalanes en aquesta competició. El seu partit el disputaran demà dijous, 3 de març de 2022, a les 17.00 hores, davant el Madrid CFF a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.