El FC Barcelona primer finalista de la Copa Catalunya
FS Notícies | 03/09/2015
El FC Barcelona es classifica per la gran final de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2015 després de superar al CFS Montcada per 1 gol a 8 amb un Aicardo com a protagonista de quatre gols.

1a semifinal: CFS MONTCADA 1 – 8 FC BARCELONA LASSA

CFS MONTCADA: Sergio Ruiz, David Ortega, Raúl Muñoz, Mario Litran, Xavi Ibáñez, Adri Del Río, Gerard González, Óscar Colomer, Carlos Riquelme, Carlos Pérez, Toni Hinojosa, Fredy Araujo, Víctor Andrés i Dani Tordable.

Entrenador: Javier Ruiz

FC BARCELONA LASSA: Cristian Domínguez, Jesús Aicardo, Marc Toldrà, Gabriel Días, Dyego Zuffo, Angel Velasco “Lin”, Sergio Lozano, Alex Dione “Bateria”, Saad Assin, Wilde Gomes, Carlos Vagner “Ferrao”, Paco Sedano, Oussama Chefrau i Juan Emilio Gil.

Entrenador: Marc Carmona

GOLS: 0 – 1 Aicardo (min. 4), 1 – 1 Gerard González (min. 15), 1 – 2 Sergio Lozano (min. 17), 1 – 3 Bateria (min. 18), 1 – 4 Aicardo (min. 23), 1 – 5 Ferrao (min. 31), 1 – 6 Oussama (min.37), 1 – 7 Aicardo (min. 38) i 1 – 8 Aicardo 8min. 39).

ÀRBITRES: Sr. Javier Cano, Sr. Rogelio Pacheco, Sr. Carles García i Sra. Irene Martínez.

CRÒNICA: La primera semifinal corresponent a la Copa Catalunya de Futbol Sala 2015 ha enfrontat al CFS Montcada i al FC Barcelona Lassa. L’equip que ha jugat de local ha sortit amb un guió marcat, defensant freqüentment i buscant l’esquena de la defensa visitant. Per la seva banda, el FC Barcelona ha intentat pressionar la sortida de la pilota local per intentar robar-les a la zona de finalització.

Ha estat Aicardo, als quatre minuts de joc, qui ha obert el marcador amb un tir des dels deu metres, aprofitant una pilota morta. El guió del partit no ha canviat i ambdós equips continuaven amb seva disposició inicial.

El Montcada ha aguantat el ritme del Barça i a falta de de cinc minuts, i després d’un temps mort, ha marcat el seu primer gol del partit. L’empat ha fet que els blaugranes s’activessin i, dos minuts després, per mitjà d’un míssil del Lozano, els seus de nou es posessin pel davant. El Bateria, a falta d’un minut, ha aprofitat una bona jugada col·lectiva, per rematar a plaer en el segon pal. Amb aquest resultat d’1 a 3 s’ha arribat al descans.

La segona part s’ha iniciat amb una Montcada que ha intentat pressionar les ràpides accions visitants. Als tres minuts de joc d’aquesta part, ha estat el Barça el que s’ha distanciat del marcador amb un gol d’Aicardo.

A partir d’aquí, el partit s’ha anat refredant i els dos equips anaven buscant possessions llargues per arribar a la porteria rival. Els compassos finals se’ls hi han fet eterns als homes dirigits per Javi Ruiz, degut al cansament acumulat d’intentat defensar a l’alt ritme que han marcat els blaugranes durant tot el partit. A falta de tres minuts pel final, Oussama ha finalitzat una jugada col·lectiva al segon pal, lliure de marca.

Aicardo, amb dos gols consecutius, ha posat l’1 a 8 final convertint-se en el golejador del partit i donant el pas a la final al FCBarcelona.

Totes les fotografies de la semifinal disponibles a la galeria d'imatges ubicada a l'apartat de 'Media' de la pàgina web de la FCF.