El FC Barcelona, reines de la Supercopa d'Espanya
Futbol Femení | 22/01/2023
L'equip blaugrana conquereix el tercer títol d'aquesta competició en vèncer la Reial Societat per 0 gols a 3 en una final disputada a Mèrida.

El FC Barcelona ha aixecat la tercera Supercopa d'Espanya de la seva història en superar una combativa Reial Societat per 0 gols a 3 en una final disputada a Mèrida. Després de conquerir el títol l'any 2020 a Salamanca i el 2022 a Las Rozas, aquest 2023 les blaugrana ja ha aconseguit el primer títol de la temporada. Amb ganes d'obrir ràpidament el marcador, una gran combinació entre Aitana Bonmatí i Geyse, ha suposat el primer de Bonmatí al minut 13, després d’un bon xut ras. La final ha seguit amb un control absolut de les blaugrana, dominant el joc i no permetent que les basques s’aproximessin a la seva àrea.

Als dos minuts de la represa, Bonmatí i Geyse han tornat a ser les protagonistes del segon gol. I és que Geyse s'ha emportat la pilota fent un túnel a la defensa basca i l'ha posat per Aitana, que des de fora de l’àrea, ha marcat el 0-2 al minut 47. A més a més, la jugadora de Sant Pere de Ribes ha estat nomenada MVP de la final. Quan l’àrbitra estava a punt de xiular el final del partit, Oshoala ha sentenciat amb el tercer gol en el minut 96, tenyint el títol blaugrana a l’Estadi Romà José Fouto de Mèrida.