El FC Levante Las Planas, nou equip de la Reto Iberdrola
Futbol Femení | 20/06/2021
L’equip de Sant Joan Despí empata a 1 al camp del Getafe Femení en el partit de tornada del play-off d’ascens i es converteix en nou equip de la Reto Iberdrola.

El FC Levante Las Planas jugarà a la Reto Iberdrola la temporada 2021-2022 després de superar amb èxit el play-off d’ascens davant el Getafe Femení. Les de Sant Joan Despí van tombar el conjunt madrileny per 3 a 1 a l’anada el passat diumenge, i aquest migdia han empatat a 1 a Madrid a la tornada en un duel vibrant. Així doncs, després d’una temporada extraordinària, el FC Levante Las Planas es converteix en nou equip de la Reto Iberdrola.

El partit ha començat de la pitjor manera possible per als interessos de les catalanes a l’encontre celebrat a l’Estadi Giner de los Ríos, a Getafe. Quan només s’havien disputat quatre minuts, Mamen Blasco ha avançat el Getafe en el marcador per fer creure en la remuntada. Tot i el mal inici, el Levante Las Planas s’ha refet ràpidament i ha imposat el seu joc en un primer temps on no n’hi ha hagut gaires ocasions de gol.

A la represa, el Getafe ha posat una marxa més per intentar tornar a avançar-se de pressa en el lluminós, però s’ha trobat un Levante Las Planas rocós, ben plantat al terreny de joc i amb les idees molt clares. Quan faltaven 20 minuts per a la conclusió del partit, Montse Blanco, de cap, ha anotat l’1 a 1 en una falta executada de manera magistral per Sandra Alberola. Les catalanes han sabut defensar amb solvència per aguantar aquest resultat fins al final.

Amb aquest ascens, el FC Levante Las Planas s'uneix a la Reto Iberdrola al RCD Espanyol, FC Barcelona 'B', AEM Lleida, i CE Seagull Badalona.