El FC Levante Las Planas passa de ronda a la Copa de la Reina
Futbol Femení | 27/09/2022
L’equip del Baix Llobregat supera el Real Unión Tenerife Santa Cruz per 0 gols a 4 en els setzens de final de la competició.

El Real Unión Tenerife Santa Cruz ha rebut el FC Levante Las Planas en el partit corresponent a la primera eliminatòria de la Copa de la Reina, duel que es va suspendre en el seu dia a causa de la vaga arbitral que van promoure les col·legiades de la RFEF.

El club català només ha necessitat 15 minuts per obrir el marcador, obra de Natalie Muth. Poc abans del descans, al 42’, Núria Garrote, que ha entrat al minut 33, ha ampliat l’avantatge en el marcador amb el 0-2.

Al minut 74, Natalie Muth ha marcat el seu segon gol de l’eliminatòria, el tercer per al Levante Las Planas. I quatre minuts després, Trudi Carter ha fet el 0-4. La victòria dona el passi a les jugadores dirigides per Ferran Caello per a la següent ronda de la Copa de la Reina.

Així doncs, el conjunt del Baix Llobregat se suma al RCD Espanyol i al CE Europa, els altres dos equips catalans que també han passat de ronda.