El FC Levante Las Planas s’acomiada de la Copa de la Reina
Futbol Femení | 18/10/2022
L’equip del Baix Llobregat perd per la mínima davant el Granada CF (0-1) en un partit molt igualat i que s’ha decidit per un penal.

La segona eliminatòria de la Copa de la Reina, a partit únic, s’ha disputat a Sant Joan Despí i ha estat molt amarg per al FC Levante Las Planas. L’enfrontament amb el Granada CF Femenino ha estat molt disputat durant els 90 minuts de joc, però un penal comés al 74’ ha decantat la balança cap a les granadines.

A la mitja part s’ha arribat amb empat a 0 i amb poquíssimes arribades a les porteries. En canvi, el segon temps s’ha animat més, i el Granada ha posat en un compromís l’equip català. Laura Pérez ha gaudit de dues ocasions molt clares, una d’elles enviant la pilota al pal i l’altre fregant el travesser.

A partir del minut 70, els canvis a les files andaluses han donat el seu fruit, ja que Naima ha fet el 0-1 en transformar un penal (74’). Quatre minuts més tard, el Levante Las Planas ha gaudit d’una bona oportunitat amb un potent xut que ha desviat la portera rival. En l'últim minut, l'entrenador del Granada CF ha vist la targeta vermella, però no ha estat impediment per a eliminar un FC Levante Las Planas que s'ha mostrat molt combatiu durant tota l'eliminatòria i que, tot i això, s'acomiada de la Copa de la Reina.