El FC Martinenc accedeix a la final del Torneig d'Històrics femení
Futbol Femení | 01/09/2023
El conjunt barceloní ha guanyat els dos partits de la fase de grups, el decisiu amb el gol de la victòria en el temps afegit.

El FC Martinenc és el segon finalista de la VIII edició del Torneig d'Històrics femení, que enguany es disputa a La Verneda. El club organitzador s'ha imposat amb dues victòries en la fase de grups contra el CE Júpiter (3-0) i en el partit clau contra el Sant Cugat FC (0-1), amb el gol de la classificació en el temps afegit.

FC MARTINENC 3-0 CE JÚPITER

El derbi barceloní ha estat el tret de sortida de la segona jornada de la competició. El FC Martinenc, d'una categoria superior, ha imposat el seu favoritisme i en els primers vint minuts de joc ha sentenciat el duel amb les dianes de Júlia López, per partida doble, i Sara del Barrio. Victòria contundent per 3 a 0.

El segon partit ha tingut el mateix guió que el primer. El Sant Cugat FC, d'una categoria superior, s'ha imposat amb claredat per 3 a 0. En els primers minuts, però, la portera del Júpiter ha brillat amb diverses aturades. Tot i això, han arribat els gols del conjunt vigent subcampió de la competició a través del doblet d'Ariadna i Elisabet Romero.

Era una final. El vencedor accedia a la final. S'ha viscut un enfrontament molt igualat, amb fases de domini per ambdós conjunts. El Sant Cugat FC es podria haver avançat en el marcador amb una acció que la defensa barcelonina ha refusat sota pals. En el temps afegit el FC Martinenc ha marcat el gol de la victòria a través de Sara del Barrio

El Terrassa FC i FC Martinenc s'enfrontaran en la gran final aquest diumenge, a partir de les 19.00 h, per a decidir el campió de la VIII edició del Torneig d'Històrics femení.