El FCBarcelona revalida el títol de la Copa Catalunya
FS Notícies | 05/09/2014
Més de 2.600 espectadors han omplert el pavelló de Santa Coloma durant la final de la Copa Catalunya on el Barça ha acabat revalidant el títol, en un partit molt disputat.

MARFIL SANTA COLOMA 4 - 6 FC BARCELONA

MARFIL SANTA COLOMA: Rubén González, Adolfo Fernández, Dani Salgado, Albert Segura, Sergio Segura "Sepe", Òscar Agustí, Lluc Parera, Eric Martel "Nakata", Àlex Pérez, Rafa López, Carlos Muñíz, Javier Rangel, Alejandro Medina "Panocha" i Dídac Plana.

Entrenador: Xavi Passarrius.

FCBARCELONA: Cristian, Aicardo, Gabriel, Dyego, Sergio Lozano, Bateria, Saad, Pol Pacheco, Wilde, Ferran Plana, Adrián Ortego, Rafa Usín i Paco Sedano.

Entrenador: Marc Carmona.

GOLS: (1a part) 0 – 1 Lozano (min. 1), 0 – 2 Lozano (min. 9), 1 – 2 Rubén (min. 16), 1 – 3 Gabriel (min. 19). (2a part) 2 – 3 Adolfo (min. 4), 2 – 4 Bateria (min. 6), 3 – 4 Adolfo (min. 7), 4 – 4 Dani Salgado (min. 13), 4 – 5 Wilde (min. 13) i 4 – 6 Wilde (min. 19).

ÀRBITRES: Sr. Antonio Javier Pons Rodríguez, Sr. Héctor Sarrat Nuevo, Sr. Mario Sáez Campos i Sr. Roberto Cano Benito.

CRÒNICA:  El Futbol Club Barcelona i el Marfil Santa Coloma s'han tornat a veure les cares en el partit de la gran final de la Copa Catalunya de Futbol Sala.

El partit s'ha iniciat amb un ritme frenètic entre els dos equips que ja es coneixen entre ells a la perfecció. El primer en foradar la porteria rival ha estat Sergio Lozano que ha posat molt ràpid als blaugranes per davant, ja en el matiner minut 1 del partit.

El Marfil ha continuat sense donar importància a la desavantatge en el marcador i ha disposat de diverses ocasions de gol. Tot i així, ha estat, de nou, Lozano, qui ha augmentat l'avantatge en el marcador als nou minuts del partit.

A continuació, els àrbitres han considerat penal en un xut que ha colpejat al braç de Gabriel. Dani Salgado, en aquest llançament ha estavellat la pilota al rostre del porter Cristian que, d'aquesta manera ha aconseguit que el Marfil no s'acostés en el marcador.

Els colomencs han intentat dominar la pilota i proposaven una defensa fèrria a tota la pista que complicava la progressió dels blaugranes, mentre que el Barça esperava defensant a la seva pròpia pista. El temps anava passant i les ocasions s'anaven succeint on els porters semblaven els més encertats.

El Marfil, a falta de quatre minuts pel descans ha materialitzat a través de les botes de Rubén, un deu metres que els ha acostat en el marcador. En una sacada de banda, una triangulació blaugrana ha deixat a Gabriel mà a mà am bel porter local que l'ha aconseguit batre.

A la segona part, els dos conjunts han sortit amb la mateixa predisposició amb la que han sortit a la primera part. El Barça ha disposat de tres ocasions clares que ha desviat Dídac. Per contra, a la primera ocasió que Dani Salgado ha rebut d'esquenes a porteria ha assistit a Adolfo perquè posés el 2 a 3 en el marcador.

La següent jugada Bateria, amb un xut llunyà ha perforat la porteria colomenca. El partit anava agafant un ritme frenètic, i més quan una galopada d'Adolfo davant del porter Paco Sedano, ha finalitzat amb gol després de finalitzar la jugada amb una magnífica vaselina que ha posat al públic en peus.

En el minut 13 una falta ben executada pel conjunt colomenc ha fet que Dani posés l'igualada en el marcador. L'alegria no ha durat gaire, ja que, Wilde, amb un xut llunyà ha desfet l'empat. A continuació, el Marfil ho ha intentat amb el porter jugador i després de disposar de diverses clares ocasions, a la primera errada Wilde ha aprofitat un contracop per sentenciar el partit, posant el 4 a 6 en el marcador, proclamant-se campió de Catalunya el Futbol Club Barcelona, per segon any consecutiu.

LES MILLORS FOTOGRAFIES DEL PARTIT:

CFS COVER PREMIÀ 5 - 4 L'HOSPITALET BELLSPORT

CFS COVER PREMIÀ: Joel Soliano, Mossaab Sarghini, Marc López, Andresito Montero, Mahamadou Baldeh, Antonio Cortés "Gordillo", Dani Márquez "Nai", Albert Carmona, Cristian Robledo, Vicente Mayor, Marcel Jorba i Esteve Plana.

Entrenador: Òscar Larrotcha.

L'HOSPITALET BELLSPORT: Sergi Nin, Víctor Amores, Sergi Nuñez, Víctor Folqué, Alex Amador, Eric Rodoreda, Pedro Sierra, Juan Manuel Amante, Pau Sellarés, Alex Jimenez i Carles Pedrero.

Entrenador: Xavier Ruiz.

GOLS: (1a part) 0 – 1 Víctor Amores (min. 3),  1 – 1 Gordillo (min. 6), 2 – 1 Mahamadou Baldeh (min. 18). (2a part) 3 – 1 Dani Márquez (min. 1), 4 – 1 Dani Márquez (min. 4), 4 – 2 Víctor Amores (min.36), 4 – 3 Pedro Sierra (min. 37), 4 – 4 Pedro Sierra (min. 39), 5 – 4 Gordillo (min. 20).

ÀRBITRES: Sr. Alberto Centeno Bono, Sr. Jordi Centeno Bono, Sr. Mario Sáez Campos i Sr. Roberto Cano Benito.

CRÒNICA: Malgrat quedar-se sense l'opció d'aixecar la Copa de Catalunya, el CFS Cover Premià de Mar i L'Hospitalet Bellsport, els dos equips semifinalistes que es van quedar a les portes de la final, han sortit a la pista a disputar el partit que ha determinat quin era l'equip que es proclamava com a quart i tercer millor de Catalunya.

L'Hospitalet Bellsport ha estat el primer en avançar-se al marcador fruit d'una jugada iniciada pel porter Àlex travessant la pista contrària jugant amb els peus, que Víctor Amores ha finalitzat enviant la pilota al fons de la xarxa. Poc després, ha hagut de ser substituït per lesió.

Per la seva banda, el CFS Cover Premià ha aconseguit poc després l'empat amb un xut des dels dotze metres del capità Gordillo. Les ocasions anaven succeint per ambdues parts creant ocasions de gol que no acabaven de materialitzar-se gràcies a les bones intervencions de tots dos porters que, fins i tot, han acabat aturant els xuts des dels deu metres que s'han produït.

En els darrers minuts del primer temps, Mahamadou Baldeh ha aconseguit posar en avantatge al seu equip amb un bon moviment del pivot des de la frontal dels sis metres.

En el segon temps, en dos minuts consecutius, Nai ha aconseguit dos gols que han fet més gran l'avantatge en el marcador per part dels de Premià, que semblava que tenien el partit controlat. Però les coses se'ls hi han posat difícils amb l'expulsió de fins a dos jugadors que han donat aire a L'Hospitalet que, en dos minuts ha aconseguit acostar-se fins el 4 a 3.

Amb un darrer minut molt intens, L'Hospitalet Bellsport ha aconseguit l'empat i a falta de pocs segons, ha tornat a aparèixer el capità del Premià Gordillo per marcar el gol decisiu que els hi ha donat la victòria, des del punt dels deu metres, i els ha proclamat com el tercer millor equip de Catalunya.

Totes les fotografies del 3r i 4t lloc i de la gran final disponibles a la galeria d'imatges de la portada de Futbol Sala.