El FS Olesa es proclama campió de la Copa Catalunya en categoria Prebenjamí
FS Notícies | 19/06/2022
El FS Olesa ha guanyat 4 a 9 davant el Sant Julià de Ramis Negre EFS i guanya la Copa Catalunya Prebenjamí de futbol sala.

SANT JULIA DE RAMIS NEGRE EFS
4 - 9
FS OLESA
Marc Rivas, Martí Domènech, Sergi Riera, Mario Mena, Aniol González, Diago Gómez, Roger Sanjuan, Aniol Martínez, Iker García, Santi Sánchez i Leo González
FS OLESA
Marc Martín, Juan Pérez, Marcos Díaz, Adam Mouhal, Nil Ripoll, Arcadi Garcia, Thiago Briz i Eric Angulo

1-5 Aniol González (21'); 2-5 Iker Garcia (31'); 3-9 Nil Ripoll (45'); 4-9 Arcadi Garcia (57')

0-1 Juan Pérez (1'); 0-2 Marcos Díaz (4'); 0-3 Adam Mouhal (7); 0-4 Adam Mouhal (11'); 0-5 Marcos Díaz (20'); 2-6 Thiago Briz (32'); 2-7 Thiago Briz (33'); 2-8 Thiago Briz (42'); 2-9 Diago Gomez (44')
Jordi Rodríguez

Domini de principi a fi. El FS Olesa ha guanyat la Copa Catalunya de la categoria Prebenjamí després de vèncer per 4 a 9 el Sant Julià de Ramis Negre EFS en un partit que han dominat des del principi. I és que els del Baix Llobregat ja guanyaven 1 a 5 al descans i a la represa han acabat d’arrodonir la victòria en un partit que s’ha jugat al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell.

El FS Olesa ja guanyava 0 a 5 al minut 20 de partit amb un doblet de Marcos Díaz, un altre doblet d’Adam Mouhal i una diana de Juan Pérez. Un resultat que ha reflectit la superioritat durant la primera meitat del conjunt del Baix Llobregat que, tot i això, els de Girona han escurçat diferències abans del descans.

A la segona part, els d’Olesa han continuat dominant amb el joc i la possessió, portant el pes de l'enfrontament i no donant cap opció al conjunt gironí. Tot i que al minut 6 de la segona part, el Sant Julià de Ramis ha fet el seu segon gol. Amb el 2 a 5 al marcador, el FS Olesa ha tornat a pujar un nivell i han marcat quatre gols més, col·locant el 2 a 9 al lluminós. Ja a les acaballes, Nil Ripoll i Arcadi Garcia han establert el definitiu 4 a 9.

Tota la informació sobre l’11a Festa del Futbol Català es pot consultar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.