El Futbol 7 masculí es desdoblarà per anys de naixement a partir del proper curs
F. Base | 22/12/2022
L’FCF presenta la guia amb les modificacions del pla de competició en les categories Prebenjamí, Benjamí i Aleví, a partir de la temporada 2023-2024.
El Futbol 7 masculí es desdoblarà per anys de naixement a partir del proper curs

En l'última Assemblea General Ordinària de l'FCF, celebrada a Blanes el passat mes de juny, els clubs del futbol català van aprovar per àmplia majoria la implantació del futbol formatiu per edats, de forma progressiva. L'objectiu de la mesura és intentar igualar el nivell de la competició, per disminuir la diferència entre equips i afavorir la competitivitat i el creixement dels jugadors i jugadores. 

Aquesta novetat arrencarà pel Futbol 7 masculí la pròxima temporada 2023-2024, amb el desdoblament de les categories Prebenjamí, Benjamí i Aleví, que passaran a jugar-se per anys de naixement. Any a any s’aniran sumant la resta de categories.

Els clubs podran escollir: primer i/o segon any

Els clubs podran escollir quants equips volen tenir de cara al següent curs. La categoria vindrà marcada per aquella que tingui al final d'aquesta temporada, després dels ascensos i descensos previstos al pla de competició. A més, aquells clubs que no vulguin o puguin competir al primer any, podran fer-ho a la categoria de segon any, com fins a la present temporada.

La guia del nou Futbol 7

Per tal d'explicar i entendre els canvis que s'introduiran, l'FCF ha preparat una guia en format gràfic sobre el funcionament del nou sistema de competicions de Futbol 7 masculí, previst per la temporada 2023-2024. Es pot consultar a continuació:

També es pot descarregar el document complet AQUÍ.

Consulta de dubtes i qüestions

Tanmateix, els clubs que així ho desitgin poden plantejar qualsevol dubte o qüestió relatiu a aquest nou sistema, a través de consulta directa a la delegació territorial de referència.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.