El futbol sala femení, protagonista a les noves Jornades de Tecnificació
FS Notícies | 16/11/2021
L’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala encetarà un nou projecte de les Jornades de Tecnificació enfocat als cossos tècnics i a les jugadores de futbol sala femení.
El futbol sala femení, protagonista a les noves Jornades de Tecnificació

Nou projecte enfocat al futbol sala femení. L’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF encetarà aquesta setmana un nou projecte de Jornades de Tecnificació enfocat als cossos tècnics i a les jugadores del futbol sala femení català. Per sisena temporada consecutiva, els seleccionadors catalans es traslladaran arreu del territori català amb l’objectiu de seguir proporcionant eines de treball als entrenadors per tal de poder planificar una temporada i preparar les sessions d’entrenament segons el nivell de les jugadores i les categories dels equips. I aquesta temporada, amb una novetat: les Jornades de Tecnificació estaran enfocades al futbol sala femení, tant els cossos tècnics com a les jugadores.Les Jornades de Tecnificació de futbol sala es van iniciar a la temporada 2016-2017 i, després de quatre anys seguits amb el mateix format en què es va arribar a més de seixanta clubs d’arreu del territori català, l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es va reinventar la temporada anterior. Aprofitant la pandèmia mundial provocada per la Covid-19, el nou projecte de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es basava en dues reunions telemàtiques per delegació, amb els tècnics del club i dels cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de la delegació, finalitzant amb la presència dels seleccionadors catalans a l’entrenament per tal d’ajudar, suggerir i intercanviar opinions sobre els exercicis treballats en aquella sessió plantejada per l’entrenador de l’equip. En total, a la temporada 2020-2021 es va arribar a 13 clubs catalans, es van dur a terme 23 reunions telemàtiques amb més de 300 entrenadors i els seleccionadors catalans van presenciar els entrenaments de 50 equips.  

Enguany es mantindrà el format de la temporada anterior però només enfocat al futbol sala femení. En primera instància, l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala celebrarà una reunió telemàtica amb tots els cossos tècnics de futbol sala femení de la delegació. A partir d’aquí i depenent la zona, els seleccionadors catalans de futbol sala treballaran amb un equip femení en concret o bé, convocaran a totes les jugadores femenines de categories base de la delegació.

NOVES JORNADES DE TECNIFICACIÓ DE FUTBOL SALA
  1. Reunió telemàtica amb cossos tècnics de futbol sala femení
  2. Treballar amb un equip femení de futbol sala o convocar a totes les jugadores femenines de categoria base de la delegació

Lleida serà l’amfitriona de la 1a Jornada de Tecnificació de la temporada 2021-2022. Aquest dijous 17 de novembre, els seleccionadors catalans i els cossos tècnics del futbol sala femení de Lleida realitzaran una reunió telemàtica. El dimecres 24 de novembre, l’expedició catalana es traslladarà fins a Linyola per treballar amb els equips femenins del conjunt linyolenc.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.