El Futsal Gestoria Luis Mataró es desfà de Catalunya Infantil masculina de futbol sala
FS Notícies | 20/02/2022
La Selecció Catalana Infantil masculina de futbol sala ha perdut 2 a 5 davant el Futsal Gestoria Luis Mataró, de la Divisió d’Honor Cadet mixt de futbol sala.
2 - 5
FUTSAL GESTORIA LUIS MATARÓ.
Daniel Rodrigo, Pol Falomí, Angel David Hernández, Jan Carreño, Marcos Salido, Roger Garcia, Josep Domènech, Erik Dorado, Sirius Coll, Sander Tuijtelaars, Alex Macarrilla i Pol Serraviñals
FUTSAL GESTORIA LUIS MATARÓ
Lucas Espinosa, Josep Buron, Joel Miñano, Roger Abril, Damià Pons, Abel Lobato, Roger Grau, Joan Casanova, Pol Corbellini, Pau Muñoz i Raul Rosco

1-1 Marcos Salido (28'); 2-3 Roger Garcia (38');

0-1 Joel Miñano (13'); 1-2 Roger Abril (33'); 1-3 Abel Lobato (37'); 2-4 Pol (39'); 2-5 Marc López (39').
Àrbitre principal: Maroan Haddouchi            Àrbitre assistent: Denis Moreno

Bones sensacions tot i la derrota. La Selecció Catalana Infantil masculina de futbol sala ha perdut 2 a 5 davant el Futsal Gestoria Luis Mataró, de la Divisió d’Honor Cadet mixt de futbol sala, en què ha estat el segon amistós de la temporada del conjunt dirigit per Gerard Pusó. Ha estat un partit molt igualat, molt físic, amb molta intensitat i amb un ritme molt alt que ha beneficiat al conjunt del Maresme que ha sentenciat al darrer minut d'enfrontament. Aquest amistós ha estat el tercer de la tarda, després dels que ha disputat Catalunya Benjamí i Catalunya Aleví masculí.

El guió de l’encontre ha estat amb els dos conjunts jugant amb molta intensitat, amb oportunitats pels dos equips i amb ambdós porters lluint-se amb grans intervencions. D’aquí, la més clara l’ha tinguda Sander, amb un mà a mà davant el porter del Futsal Gestoria Luis Mataró que ha sabut aguantar l’atac. Tot i això, ha estat el capità Joel Miñano qui ha obert la llauna del marcador i ha col·locat el 0 a 1 a l’electrònic, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. A la represa, l’escenari s’ha mantingut, amb molta intensitat, oportunitat pels dos equips i al final, els del Maresme han sabut sentenciar el partit. I això, que Marcos Salidos ha empatat el matx, resultat amb el qual s’ha arribat a l’equador del segon temps. A partir d’aquí, Roger Abril ha marcat l’1 a 2 i en una bona recuperació, a tres minuts pel final, Abel Lobato ha marcat el tercer. Catalunya no s’ha desfet, i Roger Garcia ha tornat a escurçar diferències a dos minuts pel final. Amb tot obert i tot per decidir, arribats a l’últim minut, Pol i Marc López han sentenciat el partit amb el definitiu 2 a 5. Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.