El Girona EFS i l’ACE Riudellots, campions de la Copa Girona Sènior de futbol sala
FS Notícies | 09/01/2023
Aquest cap de setmana es van disputar les ‘Final Four’ de la Copa Girona Sènior el Girons EFS, com a campió en categoria masculina, i l’ACE Riudellots, en categoria femenina.

Disputada la Copa Girona. Aquest cap de setmana es va disputar, al Pavelló Municipal Palau-Sacosta de Girona, les ‘Final Four’ de la Copa Girona Sènior masculina i femenina de futbol sala, amb victòries pel Girona EFS i per l’ACE Riudellots, respectivament.

El dissabte, 7 de gener de 2023 es van dur a terme les quatre semifinals. Les primeres a competir van ser les semifinals en la categoria femenina, en què l’ACE Riudellots es va imposar per la mínima davant el Girona EFS i l’Inter Esp. Malgrat va guanyar 0 a 3 davant el Guíxols Futsal 2014.

SEMIFINALS COPA GIRONA FEMENINA
GIRONA EFS 1 - 2 ACE RIUDELLOTS
GUÍXOLS FUTSAL 2014 CE 0 - 3 INTER ESP. MALGRAT

El mateix dissabte, a la tarda, es van disputar les semifinals masculines. En aquest cas, el Girona EFS va guanyar per la mínima davant el CFS Lloret i el CFS Vilafant també va patir de valent per acabar guanyant 7 a 6 davant el Sant Julià de Ramis FS.

SEMIFINALS COPA GIRONA MASCULINA
VILAFANT CFS 7 - 6 SANT JULIÀ DE RAMIS FS
GIRONA EFS 2 - 1 CFS LLORET

Finalment, el diumenge 8 de gener de 2023, també al Pavelló Municipal Palau-Sacosta de Girona, van tenir lloc les grans finals de la Copa Girona Sènior de futbol sala, amb victòries pel Girona EFS, en categoria masculina; i de l’ACE Riudellots, en categoria femenina.

FINAL COPA GIRONA MASCULINA
VILAFANT CFS 1 - 3 GIRONA EFS
FINAL COPA GIRONA FEMENINA
INTER ESP. MALGRAT 0 - 3 ACE RIUDELLOTS

Els premis als quatre finalistes de la Copa Girona van anar a càrrec del president del Girona EFS, Josep Buixeda; del responsable de les Seleccions Comarcals de Girona, Marc Valldosera; i de la membre de la comissió femenina de l’LCFS de l’FCF, Soraya Fernández.