El Girona fa un primer gran pas per jugar la final del play off a Primera Divisió
Notícies Generals | 02/06/2021
A Montilivi s’ha iniciat la semifinal d’ascens a Primera Divisió i el Girona ha guanyat per 3 a 0 en el partit d’anada contra l’Almeria.

Inici espectacular del Girona que en tan sols els primers cinc minuts del partit ha aconseguit els dos primers gols, i una bona part de les seves opcions a disputar la final del play off d’ascens a la Primera Divisió. El primer gol ha arribat per mediació de Bárcenas en el minut 2, gràcies a una rematada de cap. Tres minuts després, al cinc, ha arribat el gol de Couto. Amb aquests dos gols ha finalitzat la primera part.

A la represa, i al minut 64, Sylla aprofita  un excel·lent cop de taló de Bàrcenas, per aconseguir el tercer i deixar bastant clara l’eliminatòria pels gironins.

Una semifinal entre el Girona i l’Almeria que reediten ambdós conjunts ja que es van enfrontar la passada temporada. En aquella ocasió, el conjunt gironí va aconseguir arribar a la final que va perdre contra l’Elx. El partit de tornada es disputarà el proper dissabte a l’Estadi Jocs del Mediterrani a Almeria. El guanyador d’aquesta eliminatòria s’enfrontarà a la final al guanyador de l’altra semifinal entre el Rayo i el Leganés.