El Girona vol una altra ronda
Notícies Generals | 17/01/2024
Stuani guia els de Míchel als quarts de final de la Copa amb un doblet en la victòria contundent davant el Rayo Vallecano (3-1) a Montilivi.

El Girona FC s'ha redimit de l'empat a Almeria amb una primera mitja hora que ha endollat Montilivi. L'equip de Míchel ha gestionat el 3 a 0 dels primers trenta minuts davant el Rayo Vallecano per aconseguir el passi per als quarts de final de la Copa del Rei. Els madrilenys han despertat a la represa i el resultat ha acabat 3 a 1.

Un Girona salvatge. Els focus de la primera meitat a Montilivi han apuntat a Cristhian Stuani però 'Portu' ha estat el motor dels catalans amb la seva participació en els tres gols. L'1 a 0 ha arribat des de la fe del '24' dels gironins, que amb la punteta de la bota ha assistit Stuani a l'interior de l'àrea. Cinc minuts més tard, Cristian Portugués ha provocat un penal que transformava el capità dels blanc-i-vermells per signar el seu doblet. Daley Blind s'ha destapat aquesta temporada com a golejador i al minut 28 ha tornat a sucar, amb un nou caramel de 'Portu'. El gol madrileny ha arribat abans del descans i a la segona meitat el Rayo ha tingut oportunitats de tots els colors per entrar en el partit però els davanters han estat negats de cara porteria. Els gironins disputaran els quarts de final de la Copa per segon cop en la història.