El Juvenil del Barça de futbol sala s’emporta la Copa Catalunya
FS Notícies | 18/06/2022
El Barça de futbol sala ha guanyat 3 a 2 davant el CFS Montcada en un partit amb tensió i emoció fins al darrer segon.

BARÇA
3 - 2
FS MONTCADA
BARÇA
Oscar Dirul, Joan Cañizares, Antoni Cerdà, Rubén Rodó, Rubén Gómez, Pol Cano, Marc Puigvert, Fernando Díaz-Cano, Pau López, Pol Salas i Martí Antolín
FS MONTCADA
Cristo, Martí, Roger, Salazar, Adri, David, Monso, Ivan, Pau i Iker

1-0 Joan Cañizares (7'); 2-0 Joan Cañizares (9'); 3-1 Pol Cano (32')

2-1 Monso (9'); 3-2 Pau (34')
Àrbitres principals: Alberto i Jordi Centeno Bono            Àrbitre assistent: Silvia Serrano

Final amb tensió. El Barça ha guanyat la Copa Catalunya de futbol sala en la categoria Juvenil masculí després de guanyar per 3 a 2 davant un CFS Montcada molt combatiu que no s’ha rendit en cap moment. El Pavelló Municipal Can Cases de Martorell ha acollit l’última final d’aquest dissabte i s’ha tornat a vestir de gala per acollir una final molt emocionant.

El CFS Montcada escurça diferències abans del descans. El Barça ha dominat el partit a través de la pilota, amb un CFS Montcada defensant a mitja pista amb intensitat i esperant sortir al contraatac amb rapidesa i amb les idees molt clares. Tot i això, el conjunt blaugrana s’ha col·locat amb un 2 a 0 a favor gràcies a un doblet de Joan Cañizares, un dels jugadors del partit, tot i que el CFS Montcada, esperonats per la seva afició, han escurçat diferències abans del descans per mitjà de Monso.

A la segona part, el mínim avantatge s’ha mantingut fins ben entrada la segona part quan, Pol Cano, ha marcat el tercer després d’una recuperació a mitja pista i ràpida transició. I altra vegada, resposta del CFS Montcada que s’ha col·locat amb el 3 a 2 encara amb 6 minuts per jugar. En els darrers instants, el CFS Montcada ho ha provat amb porter-jugador sense èxit i al final, victòria blaugrana per 3 a 2.

Tota la informació sobre l’11a Festa del Futbol Català es pot consultar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.