El lideratge en joc a través de la Televisió de l’FCF
FS Notícies | 12/02/2022
L’FCF TV ha retransmès en directe el partit entre l’AE Penya Esplugues i el FS Salou, del grup 2 de la 3a Divisió nacional de futbol sala, amb victòria local per 3 a 1.

El lideratge en joc. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal Nou Can Vidalet d’Esplugues de Llobregat per viure en directe un enfrontament de futbol sala d’alt nivell amb la primera plaça en joc. I és que a partir de les 17.30 hores, l’FCF TV ha viscut per streaming el partit entre l’AE Penya Esplugues i el FS Salou, duel corresponent a la setzena jornada del grup 2 de la 3a Divisió nacional de futbol sala i que ha finalitzat amb triomf local per 3 a 1. Una victòria que els col·loca líders en solitari amb 40 punts, tres més que el FS Salou.

Per aquesta retransmissió de l'LCFS en directe, l'encarregat de posar l'anàlisi tècnica ha estat el seleccionador català de futbol sala, Santi Gea.

AE Penya Esplugues – FS Salou | 3a Divisió nacional – Jornada 16 (Grup 2)

Primera part molt travada entre l’AE Penya Esplugues i el FS Salou, amb poques ocasions de gol en què les defenses s’han imposat als atacs. Amb aquest escenari, i després d’un ràpid contraatac, el FS Salou s’ha avançat en el marcador per mitjà de Marc però, abans del descans, Alejandro ha empatat amb un xut llunyà.

A la mitja part, el president de l’AE Penya Esplugues, Juan Carlos Hueto, i el vicepresident del FS Salou, Pedro, han valorat la temporada i el primer temps dels equips.

A la represa, el partit ha tingut de tot: ocasions de gol, gols, expulsions i emoció fins al final. I és que els locals, en un minut, han marcat dos gols: Gerard Ramírez i Agus Fossa han aprofitat dues assistències d’Alex Rocabayera per marcar el 3 a 1. Amb aquest marcador i encara amb 10 minuts per jugar, el FS Salou ho ha provat amb porter-jugador sense èxit i el marcador ja no s’ha mogut més.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, Alex Rocabayera, s’ha mostrat content i orgullós de sumar tres punts contra un rival complicat.

La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe tornarà dissabte vinent amb el 20è capítol de la temporada des del Pavelló Municipal El Palauet de Palafolls.