El Llagostera elimina al Girona
Notícies Generals | 15/11/2012
L'equip d'Oriol Alsina segueix endavant en la Copa Catalunya a l'eliminar per 2 gols a 1 a un dels equips forts de l'eliminatòria: el Girona.

Gran duel gironí el que es va viure ahir al vespre al Municipal de Llagostera. Els homes d'Oriol Alsina van donar la sorpresa i van classificar-se per la següent fase de la Copa Catalunya d'aquesta temporada. El Llagostera va fer un partit molt complet i va fer bons els gols de Pitu i Aumatell.

Els llagosterencs es van avançar en el marcador en el minut 16, gràcies a un gol de Pitu, que va donar aire al conjunt local i els va permetre pressionar amb major comoditat. Durant la primera part, el Llagostera va ser superior als gironins, però tan sols començar la segona part (al minut 51) Ion Vélez va fer pujar l'empat en el marcador. A partir d'aquell moment, el partit va estar dividit. Igualtat d'oportunitats per ambdós equips i emoció entre els prop de 500 aficionats aplegats al Municipal de Llagostera. Però en el minut 72 (tan sols 5 minuts després d'entrar al terreny de joc), Aumatell va marcar el 2-1 definitiu que sentenciava l'eliminatòria.

Al duel hi va assistir el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, i la FCF hi va estar representada pel directiu i delegat de Girona, Jordi Bonet, i la directiva, i també presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó.

D'aquesta manera, el Llagostera s'afegeix al Nàstic de Tarragona i L'Hospitalet com a classificats per la següent fase de la Copa Catalunya. D'aquesta eliminatòria tan sols queda la disputa del Manlleu-Sabadell (28.11.12, 20.30 hores).

Aquestes són les dades del partit d'ahir:

LLAGOSTERA: Moragón, Blanchart, Vallho, Canal (Segarra, 59'), Javi González, Masó, Artabe, Joaqui (Aumatell, 67'), Àlex Moreno (Tarradellas, 75'), Pitu (Granell, 67') i Nico (Sellarès, 80').

GIRONA: Becerra, Txiki (Bonmatí, 83'), Richy, Erencia (Vivancos, 78'), Juncà, Pere Pons (Benja, 83'), Kitoko (Acuña, 83'), Toni Moral (Felipe, 78'), Ariday, Litus (Eloi, 60') i Ion Vélez.

GOLS: 1-0 (16') Pitu. 1-1 (51') Ion Vélez. 2-1 (67') Aumatell.

ÀRBITRE: Ávalos Martos. T.G.: A Pitu, Aumatell i Masó, del Llagostera, i a Becerra i Erencia, del Girona

Fotografies: REMIMAGES.COM