El Llevant UD FS s’endú el primer partit de la final al Palau Blaugrana
FS Notícies | 24/06/2021
El Barça ha perdut a la tanda de penals el primer partit de la final pel títol de lliga i el Llevant UD FS tindrà el primer match-ball a la seva pista aquest diumenge a partir de les 20.00 hores.
FC Barcelona

El primer partit, pel Llevant UD FS. El Barça de futbol sala ha perdut a la tanda de penals davant el Llevant UD FS i el conjunt valencià s’ha emportat el primer partit de la final després de l'empat a 2 durant el temps reglamentari i vèncer als penals. Amb aquest triomf, el conjunt de Diego Ríos tindrà, aquest diumenge a les 20.00 hores, i a la seva pista, la primera oportunitat de proclamar-se campió de la Primera RFEF Futsal i aconseguir el títol per primera vegada a la seva història.FC Barcelona

El primer partit de la final ha començat de forma espectacular pels blaugrana, amb una diana de Ferrao, després d'una assistència de Dídac Plana, que ha servit per obrir la llauna del marcador. El Llevant UD FS ha respost a través del català Esteban Cejudo, que ha avisat amb una pilota al pal al minut 9. No ha perdonat el també català Roger Serrano, que ha empatat el matx un minut més tard. I encara abans del descans, el conjunt de Diego Ríos s’ha col·locat per davant amb diana de Rafa Usín.FC Barcelona

A la segona part, el Barça ha sortit decidit a buscar l’empat i Adolfo, Marcenio i Ferrao han disposat de tres clares ocasions per fer-ho, però la pilota no ha entrat. Sí que ha entrat al minut 27 quan Ferrao, firmant un doblet, ha empatat l’enfrontament. Amb aquest escenari, els dos equips han tingut ocasions per col·locar-se per davant, tot i que la més clara l’ha tinguda Dyego estavellant l’esfèrica al travesser. En els darrers instants, el Llevant UD FS ho ha provat amb porter-jugador sense èxit i el marcador ja no s’ha mogut més, arribant al minut 40 amb empat a 2. FC Barcelona

A la pròrroga, i amb els dos equips jugant amb porter-jugador, Adolfo ha perdonat el 3 a 2 i a l’últim minut, Dídac Plana ha evitat la derrota. D’aquesta manera, ha estat la tanda de penals qui ha decidit el vencedor del primer partit i ‘Joselito’ ha errat el penal decisiu. Amb aquesta derrota, el Barça està obligat a guanyar a la pista del Llevant UD FS, aquest proper diumenge a les 20.00 hores, si vol forçar el tercer i definitiu partit al Palau Blaugrana. Al final del matx, el Barça de futbol sala ha realitzat un homenatge de comiat a Daniel, Aicardo i a Ximbinha.FC BarcelonaEn el partit disputat al Palau Blaugrana, hi ha hagut representació federativa per part de l’Administrador General de l’FCF i Director de l’LCFS, així com a vicepresident del CNFS de l'RFEF, José Miguel Calle; del directiu de l'FCF, Rossend Abella; del directiu de l'LCFS i FCF, Javi Lerma; i del cap del CTAFS, Marcelino Blázquez.