El Montcada FS s'emporta el Campionat de Catalunya Benjamí
FS Notícies | 19/05/2014
Aquest cap de setmana s'ha disputat la Fase Final del Campionat de Catalunya Benjamí a Manresa amb la participació dels 4 equips classificats de les eliminatòries. El Montcada FS s'ha proclamat campió

Una vegada finalitzada la lliga regular, els millors equips de cada grup en categoria benjamí han estat enquadrats en les eliminatòries pel títol del Campionat de Catalunya Benjamí.

D'aquestes eliminatòries n'han sortit els 4 equips classificats per la Fase Final del Campionat de Catalunya Benjamí que s'ha disputat aquest cap de setmana al pavelló del Pujolet, de Manresa.

La Fase Final a quatre ha estat un èxit de competitivitat dins de la pista, on els quatre partits han finalitzat amb el resultat de la diferència d'un gol, i a les grades, s'ha viscut molta presència de les quatre aficions.

Des de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF, estem convençuts que aquest format de final a quatre és molt atractiu pels nostres jugadors, i és per aquest motiu que es realitzarà una consulta pel proper Pla de Competició 2014-2015, mitjançant la intranet, als clubs que tenen equips participants en aquesta categoria.

ELS EQUIPS PARTICIPANTS

El dissabte 17 de maig, es van disputar les semifinals on el CN Caldes FS 'B' i el Montcada FS van obtenir el pas a la gran final. Els resultats d'aquests dos partits van ser els següents:

L'endemà, diumenge 18 de maig, es va disputar el partit corresponent al 3r i 4t lloc entre el Manresa FS i el Marfil Santa Coloma i, a continuació, va arribar la gran final entre el CN Caldes FS 'B' i el Montcada FS, finalitzant amb l'1 a 2 que dóna el campionat a l'equip del Montcada.

LES FOTOGRAFIES DEL PARTIT DEL 3R I 4T LLOC

LES FOTOGRAFIES DEL PARTIT DE LA FINAL

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol vol agraïr la col·laboració per part del Manresa FS a l'hora d'organitzat aquesta Fase Final del Campionat de Catalunya Benjamí.

Fotografies: Manresa FS