El Nàstic agafa avantatge
Notícies Generals | 08/06/2015
El Nàstic de Tarragona ha guanyat el primer partit de la eliminatòria per saber qui serà el campió de Segona B.

El partit d’anada de l’eliminatòria per decidir el campió de la Segona Divisió B l’han jugat el Nàstic de Tarragona i l’Oviedo. El resultat ha estat de 2 gols a 1 i, per tant, els tarragonins agafen avantatge.

El Nou Estadi ha vist com Lago Junior s’avançava en el marcador amb una gran rematada de cap des de fora l’àrea. A pocs segons per arribar al descans, Sergio García, de l’Oviedo, empatava el partit i igualava l’eliminatòria. A la segona part, però, Lago Junior ha tornar a aparèixer per la banda esquerre per provocar un penal que ha transformat Marcos de La Espada en el definitiu 2-1.

El partit de tornada, que decidirà el campió de Segona B, serà el proper dimecres a les 20.30 hores a l’Estadi Carlos Tartiere, a Oviedo.