El Nàstic de Tarragona bat el Màlaga CF en la Copa del Rei
Copes | 22/12/2022
Els grana guanyen l’equip de Màlaga per 2 gols a 1 i es classifiquen pels setzens de final; mentre que el Girona FC cau davant el CP Cacereño (2-1).

El Nàstic de Tarragona segueix viu a la Copa del Rei i serà als setzens de final, després de superar per 2 gols a 1 a un equip de categoria superior, com és el Málaga CF. Els catalans han sortit més endollats i de seguida han generat les primeres ocasions. De fet, el gol no s’ha fet esperar i al minut 13, Pol Domingo ha marcat el primer. Les aproximacions més perilloses les ha creat el Nàstic, però al 32’, N’Diaye ha pogut igualar el duel.

Amb tot per decidir en el segon temps, els grana s’han mostrat cauts i han tancat la defensa per impedir les arribades rivals. Així, a deu minuts per al final, en un mal rebuig de la defensa andalusa, Pablo Fernández ha marcat un gran gol des de la frontal de l’àrea que s’ha colat a l’escaire. La victòria per 2 gols a 1 li dona el passi als tarragonins per disputar la següent eliminatòria d’aquesta competició, on s'enfrontaran amb un Primera Divisió.

Dura derrota del Girona FC a Cáceres

El Girona FC s’acomiada de la Copa del Rei en perdre per 2 gols a 1 davant el CP Cacereño, en partit de la segona ronda. Tot i que les primeres ocasions han estat dels gironins, l’equip de Càceres és qui s’ha avançat en el marcador. Al minut 17, David Grande ha aprofitat una pilota al segon pal per batre Juan Carlos. La reacció gironina no s’ha fet esperar. Aleix Garcia ha tingut una clara ocasió, però el seu tir ha sortit per sobre la porteria. Al minut 30, Taty Castellanos ha recollit una pilota morta dins l'àrea local per empatar el matx. Abans del descans, Arnau ha gaudit d’una nova oportunitat, però el seu fort xut ha marxat alt.

Al minut 58 Stuani s'ha trobat amb el porter del Cacereño. Dos minuts més tard, Iván Fernández ha marcat un golàs des de la fora de l'àrea per tornar a posar per davant els jugadors locals. Al tram final, el Cacereño ha pogut fer el tercer, però les aparicions de Juan Carlos ho han evitat.

El sorteig dels setzens, divendres 23 de desembre

El divendres 23 de desembre, a partir de les 12.30 hores, la RFEF celebrarà a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, a Madrid, el sorteig dels setzens de final amb els equips classificats. Els clubs catalans que prendran part d’aquesta ronda seran el Nàstic de Tarragona, el RCD Espanyol i el FC Barcelona.