El porter-jugador dóna un punt al Futsal Polaris a l’últim minut
FS Notícies | 04/04/2016
En el duel del grup 2 de Segona Divisió Cadet de Futbol Sala, entre el Futsal Polaris i l’AE Babar s’han acabat repartint els punts en un partit que no s’ha decidit fins al darrer minut.

FUTSAL POLARIS 2 - 2 AE BABAR

El partit ha començat amb un domini gairebé total dels visitants, que feien circular bé la pilota, creaven perill sobre la porteria rival i tancaven al Polaris a la seva pròpia pista. A mesura que anaven passant els minuts els locals s’han anat posant dins el partit, creant ocasions al contraatac i aprofitant alguns errors en la sortida de pilota del Babar. A l’equador del primer temps el partit ha perdut control i els contraatacs per part dels dos equips eren continus. Poc a poc, els visitants han anat recuperant el domini del partit i als 18 minuts han aconseguit obrir el marcador gràcies a un xut exterior del Weslin que ha entrat escurat a la base del pal dret de la porteria. El gol feia justícia al que s’estava veient dins del camp, però poc li ha durat l’alegria al Babar ja que una pilota desviada, l’ha aprofitat el Marcel per desfer-se del seu rival amb un toc d’esperó i superar el porter amb una vaselina que feia pujar l’empat en el marcador. El gol ha deixat tocat els visitants que, tot i triangular bé, no aconseguien generar ocasions clares de perill i veien com al contraatac el Polaris els arribava amb facilitat guanyant l’esquena a la defensa per falta de replegament. No hi ha hagut més gols i al descans s’ha arribat amb igualtat en el marcador i tot per decidir en el segon temps.

A punt ha estat el Polaris de fer el 2 a 1 en la primera jugada de la represa però el pal ha repel·lit el xut després d’una gran combinació col·lectiva. Després de la primera ocasió clara, el partit ha tornat a convertir-se en un seguit de contraatacs sense que cap dels dos equips pogués dominar per complet el partit. Als nou minuts, una combinació a la frontal de l’àrea l’ha aprofitat l’Antonio per tornar a posar per davant el Babar. El Polaris, tot i anar per darrere, seguia defensant a mitja pista ja que se sentia més còmode robant i sortint que portant el pes del partit. Les ocasions han seguit arribant a les dues porteries però la falta d’encert evitava que el marcador es mogués. A tres minuts pel final, els locals han tret el porter-jugador per intentar remuntar i esgarrapar algun punt. El Babar defensava bé i el Polaris no generava excessiu perill però en l’últim minut han aconseguit perforar la defensa rival i han fet el 2 a 2, obra del Jordi, que ha deixat sense reacció als visitants i el partit ha finalitzat amb un empat que deixa el Polaris novè amb 19 punts i el Babar quart amb 36.

Al finalitzar el partit el Miquel Salat, entrenador local, i el Jonathan Pomares, entrenador visitant, han fet balanç.

Igualtat i falta d’encert

El Miquel lamentava la falta de punteria de l’equip: “Estem treballant a cada entrenament per millorar aquest aspecte però el problema durant tota la temporada és que la nostra finalització és una miqueta fluixa”.

El Jonathan parlava d’aspectes a millorar: “Crec que hem estat superiors al rival però hem tingut ocasions de dos contra un i tres contra dos en les que no hem estat encertats. Hem de millorar les transicions i sobretot ser més organitzats en defensa”.

Miquel Salat, entrenador del Futsal Polaris

Un últim minut clau

El porter-jugador ha permès al Polaris empatar el partit a l’últim minut. El Miquel estava satisfet: “Quan tinc el resultat en contra sempre m’agrada jugar de cinc i avui ens ha donat un punt important”.

El Jonathan, per la seva part, marxava amb mal gust de boca: “S’ha de saber interpretar i llegir els partits i tenir més organització i comunicació perquè això no ens torni a passar”.

Jonathan Pomares, entrenador de l'AE Babar

Objectius pel que queda de temporada

El Miquel ho té clar: “Hem d’intentar pujar un parell o tres de posicions a la taula. Ara tenim un bon calendari i hem d’aprofitar-lo per redreçar la situació”.

El Jonathan creu que han de seguir millorant resultats, anar partit a partit i intentar guanyar el que queda per poder acabar el més amunt possible.