El president de l’FCF assisteix al RCD Espanyol – Getafe CF
Joan Soteras assisteix al partit de lliga de la Primera Divisió, al RCDE Stadium, el qual ha acabat amb empat a 1.

El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha presenciat aquest diumenge el partit de lliga de la Primera Divisió entre el RCD Espanyol i el Getafe CF, al RCDE Stadium. El duel ha acabat amb empat a 1.

L'equip blanc-i-blau ha encaixat el gol al minut 4, però pocs instants abans del descans, Wu Lei ha marcat el definitiu 1-1. Amb aquest resultat, el conjunt dirigit per Pablo Machín se situa en 14a posició a la classificació, amb 9 punts, després de la disputa de catorze jornades de campionat.

Durant l'enfrontament, Soteras ha acompanyat el vicepresident del club Carlos García Pont, entre d’altres representants del món esportiu i institucional.