El president Mas demana als catalans que vagin al partit de la Selecció
Selecció Absoluta | 28/12/2011
El Molt Honorable President de la Generalitat, Artur Mas, ha rebut aquesta tarda al Palau de la Generalitat al president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, i al seleccionador Johan Cruyff, amb l’objectiu de donar suport al partit de la selecció.
El president Mas demana als catalans que vagin al partit de la Selecció
A la trobada també hi han assistit el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, així com els directius de la FCF, Juanjo Isern, Dani Vives, Josep Llaó, Joan Soteras i Raül Sus amb el secretari general Albert Baza. Abans dels parlaments, la comitiva ha lliurat al president la samarreta oficial de la Selecció Catalana.

Andreu Subies, president de la FCF ha recalcat la importància que que tota Catalunya li està donant a aquest partit. D´aquesta manera, ha agraït l'esforç que "els clubs, els jugadors, TV3 amb el seu canal Esports3, la premsa, i les institucions com l'Ajuntament de Barcelona i avui especialment l'agraïment a la Generalitat de Catalunya a través del seu secratri general de l'esport, Ivan Tibau i per la recepció del president Mas per donar suport a aquest partit dintre de el que hem denominat compromís de país"

Subies també ha volgut "animar a la gent que disfruti amb els millors jugadors a nivell mundial amb la samarreta de la selecció catalana ja que tant el horari com els preus, com les promocions, el fan atractiu per tothom, sobre tot pels més petits"

 Per la seva banda el seleccionador català, en Johan Cruyff, ha recordat que es tracta “d’un partit important per a tot el país ja que no hi ha futbol el cap de setmana i es veurà en tot el mon”

Per últim, el president Mas ha recalcat que “el més important és que la gent hi vagi, s’ho passi bé, gaudeixi de l’esport i del futbol i, a més a més, faci país. En un ambient festiu, serà una bona manera d’acomiadar el 2011”.

El president però, també ha volgut agrair a tots els jugadors que participaran al partit de divendres “el seu compromís de país”. “Que els jugadors es comprometin amb la selecció catalana, amb el país, amb l’esport i amb el futbol, també és una manera de contribuir a què tota la base dels clubs que hi ha repartits per la geografia catalana vagi agafant la seva solidesa i que d’aquí en puguin sortir els jugadors del futur”.


Fotografia Jordi Bedamar


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.