El RCD Espanyol aconsegueix el passi a la següent ronda de la Copa de la Reina
Futbol Femení | 19/10/2022
Les blanc-i-blaves blaves han guanyat el CP Cacereño, mentre que el CE Europa perd i acaba els seu camí a la competició
Fotografia: RCD Espanyol

Victòria controlada a la CE Dani Jarque. El RCD Espanyol ha accedit als setzens de final de la Copa de la Reina després de guanyar per 2 a 0 el CP Cacereño en un bon partit coral del conjunt dirigit per Marc Cabestany. Amb aproximacions a l'àrea rival des dels primers minuts, ha estat a l'equador de la primera meitat quan la capitana Adriana Martín ha transformat un penal per avançar el seu equip a l'electrònic. La fase de partit amb domini visitant ha comprès el tram final de la primera meitat fins els deu primers minuts de la segona. L'equip de Càceres ha anat augmentant la seva presència en fase ofensiva però sense grans ocasions de perill. Les blanc-i-blaves han posat una marxa més amb un regitzell de canvis des de la banqueta però han hagut d'esperar fins als darrers instants del partit per segellar la victòria amb la diana de Núria Martínez en una jugada d'estratègia. El rival de les periques en la pròxima ronda podria ser un equip de la Lliga F.

Diumenge, el RCD Espanyol es tornarà a enfrontar al CP Cacereño en partit de la Primera Federació Femenina a Càceres.

Per la seva banda, el CE Europa ha vist com s'esfumava el somni de la Copa al Nou Sardenya. L'equip escapulat ha fet mèrits per més però ha acabat perdent davant el Real Oviedo (1-3), equip de la Primera Federació Femenina. A Gràcia s'ha viscut un partit històric amb un gran ambient festiu. Les visitants s'han avançat mitjançant Ortiz al minut 16 de partit. L'Europa ha anat entrant en el partit i ha gaudit d'alguna ocasió abans del descans. Només començar la segona meitat, Bové ha igualat el marcador amb una gran definició davant la portera del Real Oviedo. Les locals han pogut capgirar el resultat però el xut de Manau ha picat a la fusta. L'eficàcia de les asturianes ha decantat el partit i amb gols de Yisina i Kimberlyn s'han endut el bitllet per a la tercera ronda de la Copa de la Reina.