El RCD Espanyol avança de ronda a la Copa
Copes | 01/12/2021
L’equip blanc-i-blau derrota la SD Solares (2 a 3), mentre que la UE Cornellà cau contra el CF Talavera (2 a 0), el CE Europa perd contra la SD Amorebieta (0 a 1), i el Gimnàstic Tarragona ensopega contra el Linares Deportivo a la tanda de penals.

El RCD Espanyol ha estat l’únic equip català que ha aconseguit la victòria en la segona jornada de la primera eliminatòria de la Copa del Rei. Els de Vicente Moreno s’han imposat per 2 a 3 a la SD Solares en un encontre que s’ha complicat al final amb dos gols locals. Per contra, la UE Cornellà ha perdut contra el CF Talavera per 2 a 0, el CE Europa s’ha vist superat per la SD Amorebieta per 0 a 1, i el Gimnàstic Tarragona ha perdut contra el Linares Deportivo a la tanda de penals per 6 a 5 després d'empatar a 0 en el temps reglamentari i a la pròrroga.

Triomf del RCD Espanyol en un final boig

El RCD Espanyol ha assolit el bitllet per a la següent ronda de la Copa del Rei després de doblegar per 2 a 3 la SD Solares, de Tercera RFEF. Els blanc-i-blaus semblaven que deixaven el duel sentenciat amb un hat-trick de Loren Morón, però el conjunt càntabre ha reaccionat i ha retallat distàncies en el darrer quart d’hora de joc amb dianes de Gelo i Quique Gutiérrez. Tot i així, els de Vicente Moreno han defensat amb encert els darrers minuts del xoc i s’han endut la victòria.

La UE Cornellà no pot amb un efectiu CF Talavera

La UE Cornellà, de Primera RFEF, s’ha acomiadat de la Copa del Rei després de caure derrotada per 2 a 0 contra el CF Talavera, també de Primera RFEF,  a l’Estadi El Prado. El conjunt de Toledo, amb el suport del seu públic, ha sentenciat l’eliminatòria en un inici d'encontre fulgurant. Els gols de Rodrigo Rodrigues i Christian Perales abans del minut 20 han deixat tocat als verds. Tot i oferir una imatge molt més competitiva a la represa, la UE Cornellà no ha trobat la manera de superar un sòlid rival.

Un gran CE Europa frega el miracle contra la SD Amorebieta

El CE Europa, de Segona RFEF, ha posat punt final a la seva participació en la present edició de la Copa del Rei després de perdre per 0 a 1 contra la SD Amorebieta, de Segona Divisió ‘A’. El conjunt escapolat ha exhibit una fantàstica versió en un Nou Sardenya entregat davant d’una SD Amorebieta que s’ha vist dominada en alguns trams del duel. Malgrat això, una diana d’Iker Amorrortu, al minut 35 del primer temps, ha donat el passi al conjunt basc.

Al Nou Sardenya ha estat present el directiu i delegat de l’FCF al Bages-Berguedà-Cerdanya, Esteve Olivella.

Els penals deixen el Gimnàstic Tarragona sense la Copa

El Gimnàstic de Tarragona, de Primera RFEF ha caigut eliminat de la Copa del Rei a mans del Linares Deportivo, de Primera RFEF també, a la tanda de penals d'una eliminatòria marcada per la igualtat. El conjunt grana ha portat el pes de l'encontre i ha disposat d'ocasions clares per marcar, però s'ha topat amb un rocós adversari i amb un encertat Razak, porter dels locals, sota pals. Després de 120 minuts sense gols, el partit s'ha resolt des dels onze metres, on el Gimnàstic de Tarragona ha perdut per 6 a 5.

Demà, torn per al Girona FC

El Girona FC és l'únic equip català que encara ha de disputar el seu partit de la primera eliminatòria de la Copa del Rei amb el següent horari:

DATA PARTIT HORARI
2/12/2021 CALVO SOTELO PUERTOLLANO CF - GIRONA FC 20.00

Al seu torn, el FC Barcelona s’incorporarà a la competició a partir dels setzens de final, un cop finalitzada la seva participació a la Supercopa d’Espanya el pròxim mes de gener.