El RCD Espanyol cau eliminat als vuitens de final de la Copa de la Reina
Copes | 03/03/2022
Tot i disputar un partit seriós, el conjunt blanc-i-blau perd 1 a 2 al temps afegit contra el Madrid CFF, de la Primera Iberdrola, malgrat avançar-se primer en el marcador.

El RCD Espanyol, de la Reto Iberdrola, ha caigut eliminat als vuitens de final de la Copa de la Reina després de perdre per 1 a 2 davant el Madrid CFF, de la Primera Iberdrola, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Les blanc-i-blaves, malgrat avançar-se primer en el marcador, s'han vist superades per un rival que ha demostrat el seu potencial en el tram final.

Les de Rubén Casado han dominat la primera meitat a través de la possessió de la pilota davant d’un conjunt madrileny que s’ha defensat a prop de la seva porteria. Les blanc-i-blaves han disposat d’una clara oportunitat just abans del descans, però el xut de Cristina Baudet ha sortit fregant el pal.

Només començar la segona part, l’Espanyol s’ha avançat en el marcador amb un tir ajustat de Marianela Szymanowski. Tanmateix, les madrilenyes han empatat només tres minuts després amb un gol de Geyse que ha sorprès la portera blanc-i-blava Paula Myllyoja. Ja al temps afegit, les visitants han marcat el definitiu 1 a 2, obra de Victoria. Amb aquesta derrota, l'Espanyol cau eliminat de la Copa de la Reina.