El RCD Espanyol, classificat per a la final de la Copa del Rei Juvenil
Copes | 13/04/2022
El conjunt blanc-i-blau s’imposa per 3 a 0 al RC Celta de Vigo en el tram final d’una semifinal vibrant i s'enfrontarà al Real Madrid CF el diumenge 17 d'abril a la final.

El RCD Espanyol jugarà la final de la Copa del Rei Juvenil contra el Real Madrid CF el pròxim dissabte 16 d’abril a l’Estadi Anxo Carro, de Lugo, seu de la final a quatre de la competició. Els blanc-i-blaus han ofert la seva millor versió per doblegar el RC Celta de Vigo per 3 a 0 en una emocionant semifinal gràcies als gols d’Armand, Luca WarrickGrabulosa.

L’Espanyol ha imposat el seu estil de joc des de l’inici, combinant amb rapidesa i trepitjant amb freqüència l’àrea rival. La primera ocasió clara blanc-i-blava ha estat una rematada de cap desviada en un servei de córner servit per Javi Hernández. Poc abans del descans, ha estat Sergio Rivarés qui ha provat sort amb un tir creuat des de la frontal.

A la represa, l’Espanyol ha donat un pas endavant i ha tancat els gallecs al seu camp. Després de diversos avisos, els catalans s’han avançat en el marcador gràcies a un gol d’Armand al 75’. Només tres minuts més tard, Luca Warrick, molt murri, ha ampliat diferències. I, en el temps afegit, Grabulosa ha anotat el definitiu 3 a 0 que dona el passi a la final als blanc-i-blaus. S’enfrontaran al Real Madrid CF, que ha derrotat 0 a 5 el Real Betis Balompié en l’altra semifinal.