El RCD Espanyol i el Girona FC, als setzens de final de la Copa
Copes | 14/12/2021
L’equip blanc-i-blau tomba in-extremis el Palencia CA per 1 a 2, el Girona FC supera la SD Huesca per 0 a 1, i l’FC Andorra cau derrotat a la pròrroga contra l’RC Celta de Vigo per 1 a 2.

El RCD Espanyol i el Girona FC estaran en el sorteig dels setzens de final de la Copa del Rei que se celebrarà el proper divendres 17 de desembre. Els de Vicente Moreno han sabut patir per remuntar un partit complex contra el Palencia CA per 1 a 2, mentre que un eficient Girona FC ha doblegat la SD Huesca per 0 a 1 en un duel intens i disputat. Per contra, l'FC Andorra, malgrat completar un excel·lent partit, ha caigut derrotat al minut 118 de la pròrroga davant l’RC Celta del Vigo.

Remuntada agònica del RCD Espanyol a Palencia

Nova remuntada in-extremis del RCD Espanyol per segellar la seva presència en la següent ronda de la Copa del Rei. L’equip blanc-i-blau ha començat fred el partit davant d’un intens Palencia CA, de Segona RFEF. Quan només s’havien disputat sis minuts, Alfredo Sualdea ha avançat els locals. A la represa, els de Vicente Moreno s’han abocat a l’atac i han aconseguit empatar gràcies a una diana de Wu Lei. Quan semblava que el partit arribaria a la pròrroga, ha aparegut Sergi Gómez per anotar l’1 a 2 i donar el passi als blanc-i-blaus.

El Girona FC es guanya una altra ronda

El Girona FC ha derrotat 0 a 1 la SD Huesca, també de Segona Divisió ‘A’, i s’ha classificat pels vuitens de final de la competició. El conjunt gironí, pràctic en defensa i ambiciós en atac, s’ha avançat en el marcador amb un gol de Jordi Calavera al minut 22. Els de Míchel han completat un partit molt seriós, arribant amb freqüència a l’àrea rival i sent molt sòlids en defensa. Malgrat que la SD Huesca, animat pel seu públic, ha intentat empatar en diverses aproximacions, els blanc-i-vermells han deixat la porteria a zero i s’han emportat un brillant triomf.

Santi Mina esmicola el somni del FC Andorra a la pròrroga

L’FC Andorra diu adeu a la Copa del Rei amb el cap ben alt. Els del Principat han tingut la classificació a tocar, però s’han quedat amb la mel als llavis. El conjunt d’Eder Sarabia ha dominat en moltes fases del partit a l’RC Celta de Vigo, de Primera Divisió, però no ha estat encertats en els metres finals. Els tricolors han plantat cara a un poderós rival i han forçat a la pròrroga després d’empatar sense gols al temps reglamentari. Quan tot indicava que el guanyador es decidiria a la tanda de penals, Santi Mina ha marcat el 0 a 1 i ha esmicolat les esperances d’un fantàstic FC Andorra.