El RCD Espanyol tomba el CD Pozoalbense i avança de ronda a la Copa de la Reina
Copes | 06/10/2021
Per contra, el CE Seagull s’ha acomiadat de la competició després de caure derrotat per 2 a 0 davant un efectiu Málaga CF.

Tret de sortida a la Copa de la Reina de la temporada 2021-2022, on participen equips de la Reto Iberdrola i de la Primera Divisió Nacional Femenina. El RCD Espanyol s’ha classificat per a la següent ronda de la competició després de superar el CD Pozoalbense Femenino a la pròrroga, mentre que el CE Seagull ha caigut derrotat contra el Málaga. Demà serà el torn dels altres dos conjunts catalans que juguen la primera fase. El SE AEM visitarà el camp de l’Elche CF a les 18.00 hores, mentre que el FC Levante Las Planas s’enfrontarà a domicili al CD Juan Grande Femenino a les 19.30 hores.

Málaga CF – CE Seagull (2-0)

El CE Seagull s’ha acomiadat de la Copa de la Reina després de caure derrotat per 2 a 0 davant el Málaga CF. Després d’una primera part disputada, el conjunt malagueny s’ha mostrat superior a la represa. Clo, en el minut 53, i Torralvo, de penal quan quedaven deu minuts per al final de l’encontre, han estat les golejadores d’un Málaga CF que jugarà la següent ronda de la competició.

RCD Espanyol – CD Pozoalbense Femenino (0-0, pròrroga 1 a 0)

Per la seva banda, el RCD Espanyol Femení ha superat 1 a 0 a la pròrroga el CF Pozoalbense Femenino després d’empatar sense gols en el temps reglamentari. Les blanc-i-blaves han dominat l’encontre des del principi, gaudint de la possessió de la pilota i creant perill amb freqüència. Malgrat això, el CF Pozoalbense Femenino s’ha defensat amb solvència i ha aconseguit mantenir el 0 a 0 fins al minut 90. Ja a la pròrroga, una diana de Nayadet ha donat el triomf i el passi a la següent ronda a les blanc-i-blaves.