El retorn de la Fase Final de Prebenjamins i Miniprebenjamins de futbol sala
FS Notícies | 26/01/2023
Tres anys després torna la Fase Final de Prebenjamins i Miniprebenjamins de futbol sala que es celebrarà el proper diumenge 29 de gener, a la Ciutat Esportiva de Blanes.
El retorn de la Fase Final de Prebenjamins i Miniprebenjamins de futbol sala

Torna la festa dels més menuts del futbol sala. Amb més ganes que mai, la festa exclusiva de les categories més menudes torna, com ja és habitual, a finals del mes de gener, coincidint amb l’inici de la segona fase de la competició regular, després d’una aturada de tres anys, degut a la pandèmia i a la situació que se’n va derivar.

Malgrat aquesta aturada des del 2020, la Fase Final de Prebenjamins i Miniprebenjamins de futbol sala sumarà, enguany, una nova edició que ha viscut una evolució pel què fa a la participació de categories. És a dir, les 7 primers edicions els Prebenjamins van ser els únics protagonistes; a continuació, es va incorporar la categoria Aleví femenina i, finalment, ho van fer els Miniprebenjamins, una vegada implantada la creació de la categoria.

En aquesta 10a edició, es consolida aquesta festa amb les categories Prebenjamins i Miniprebenjamins, després que la categoria Aleví femenina s’hagi incorporat en els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, el desembre passat, equiparant, per primera vegada, les categories masculines amb les femenines.

Aquestes dues categories celebraran una festa exclusivament dedicada a elles, aprofitant la finalització de la primera fase de la lliga, i les quals iniciaran, la primera setmana de febrer, la Copa Catalunya de futbol sala.

La Fase Final de Prebenjamins i Miniprebenjamins de futbol sala 2023 tindrà lloc el diumenge 29 de gener de 2023, de 9.30 a 13.30 hores, amb la participació d’alguns equips Prebenjamins i dels equips Miniprebenjamins, i de 15.00 a 17.00 hores, amb al participació de la resta d’equips Prebenjamins, a la Ciutat Esportiva de Blanes. Aquesta gran festa comptarà amb la participació de 45 equips Prebenjamins i 16 equips Miniprebenjamins.

FASE FINAL DE PREBENJAMINS I MINIPREBENJAMINS
Data Diumenge 29 de gener de 2023
Torn matí de 9.30 a 13.30 hores
Torn tarda de 15.00 a 17.00 hores
Seu Ciutat Esportiva de Blanes

En categoria Prebenjamí es comptarà amb la participació d’un total de 45 equips d’arreu del territori català, dividits en 15 grups de 3 equips cadascun, segona la seva classificació a la competició, els quals disputaran un total de 45 partits, que tindran una durada d’una part de 25 minuts cadascun, jugant dos partits cada equip.

PREBENJAMINS
45 equips
15 grups de 3 equips
45 partits sense classificació

Per la seva banda, en categoria Miniprebenjamí hi participaran 16 equips, dividits en 4 grups de 4 equips, que disputaran un total de 24 partits, d’una durada d’una part de 15 minuts.

MINIPREBENJAMINS
16 equips
4 grups de 4 equips
24 partits sense classificació

Els partits es dividiran en dos torns. Primerament, el torn de matí s’iniciarà a les 9.30 hores i finalitzarà a les 13.30 hores, amb la primera entrega de trofeus als 8 primers grups Prebenjamins, formats per 24 equips, i als 16 equips Miniprebenjamins, a les 13.45 hores.

A continuació, a les 15.00 hores es reprendran els partits del torn de tarda, els quals finalitzaran a les 17.00 hores, amb la darrera entrega de trofeus, prevista a les 17.15 hores, als 21 equips Prebenjamins restants.

D’aquesta manera tots els equips participants rebran un trofeu per la seva participació, fomentant la vessant formativa d’aquestes categories.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.