El Roses Platja guanya a la tanda de penals i es proclama campió de Catalunya
F. Platja | 02/07/2022
El Roses Platja i el Marina Cambrils han empatat a 3 al final del partit i a la tanda de penals, el Roses Platja s’ha imposat en una final disputada a la Platja de La Paella de Torredembarra.

ROSES PLATJA
5 3 - 3 3
MARINA CAMBRILS
Alex Campos, Moussa Chaatouf, Gerard Muñoz, Riduan El Bassri i Eric Pérez. També han jugat Yeray González, Xavier Fages, Marc Borràs i Pavlo Bylo

Damià Fernández, Nico Díaz, Jordi Velárdiez, Soulimane Auohoud i Sam Garcia. També han jugat Gerard Miquel, Erik Garrido i Sebastián Valenzuela.

1-0 Riduan El Bassri (4'); 2-1 Xavier Fages (9'); 3-3 Xavier Fages (20')

1-1 Soulimane Auohoud (7'); 2-2 Samuel Garcia (11'); 2-3 Samuel Garcia (12')
Gonzalo Romero Freixas i Marc Oltra Sáez (àrbitres principals); i Cecilia Muñoz Di Giovambattista (cronometradora)

Espectadors: unes 250 persones.

El rei del futbol platja. El Roses Platja ha guanyat el Campionat de Catalunya de futbol platja Sènior masculí després d’imposar-se a la tanda de penals el Marina Cambrils en una final disputada a Platja de La Paella de Torredembarra. Amb aquest triomf, el Roses Platja es manté com el rei del futbol platja català després de guanyar tres de les quatre finals disputades, ja que ha vençut en categoria Cadet masculí, Juvenil masculí i Sènior masculí, i només se li ha escapat a la pròrroga en categoria Sènior femení que s’ha endut l’EF Bonaire.

El partit comença amb gols. I és que el primer temps de la final de la categoria Sènior masculina ha començat amb gols, i amb el Marina Cambrils per davant del marcador. El Roses Platja ha obert la llauna per mitjà de Riduan El Bassri, tot i que els de Cambrils han empatat gràcies a Soulimane. El conjunt local s’ha tornat a col·locar per davant, però el Marina Cambrils ha estat capaç de refer-se i ha acabat el primer quart per davant del marcador amb un 2 a 3 favorable. Un resultat que ha empatat Xavier Fages, al segon quart, per establir el definitiu 3 a 3.

El 3 a 3 al marcador s’ha mantingut fins al final i el partit s’ha decidit a la tanda de penals. Allà, el Roses Platja ha estat molt efectiu i ha guanyat 5 a 3.

En un partit retransmès en directe per l’FCF TV, l'entrega de trofeus ha anat a càrrec del directiu de la Federació Catalana de Futbol i delegat a Tarragona, José Cosano; i del subdelegat de l'FCF a Tarragona Toni Nieto. Així mateix, també han presenciat la final el directiu de l'FCF i delegat a les Terres de l'Ebre, Miquel Piñol; el directiu de l'FCF i directiu al Penedès-Garraf, Jaume Plaza; i el director general de l’FCF i director de l’LCFS, José Miguel Calle.