El Sabadell guanya en els penals
Notícies Generals | 08/12/2015
El CE Sabadell ha guanyat la segona semifinal de la Copa Catalunya Absoluta davant la UE Rubí en el llançament de penals. El partit ha acabat amb empat a zero.

Fitxa tècnica:

UE RUBÍ, 0 (2): Juanmi, Sergio Campos, Joel (Kiki, 77’), Richi (Marc Garcia, 65’), Carrasco, Mendoza, Pau Gené (Sergi Estrada, 65’), Pau López (Jordi Morcego, 88’), David Romo (Andreu, 80’), Aleix Domínguez, Adrià Grau.

CE SABADELL FC, 0 (4): Sergi Tienda, Agus, David Forniés, Alcañiz, Albert Estellés, Yeray, Álex Cortell (Bruno, 70‘), Adama (Adrián Díaz, 62’), Manel Martínez (Forgas, 62’), Sandro, Cesc Clotet (Max Marcet, 70‘).

Penals: Forgas (1-0), Kiki (1-1), Sandro (2-1), Marc Garcia (2-1, atura Tienda), Bruno (3-1), Estrada (3-2), Forniés (4-2), Aleix (4-2, atura Tienda).

Targetes grogues: Adrià Grau (40’) i Pau López (69’) del Rubí; David Forniés (42’), Adama Touré (50’), Adrián Díaz (68’) del Sabadell.

Àrbitres: David Garcia Rosel, Jordi Fulla Planas (assistent), Marc Balastegui Espinosa (assistent).

El Municipal de Can Rosés ha viscut la segona semifinal de la Copa Catalunya Absoluta entre la UE Rubí i el CE Sabadell. El partit ha estat molt travat, sobretot a la primera part, on només hi ha hagut ona ocasió clara de gol. L’arlequinat David Forniés ha enviat la pilota al pal quan ha xutat des de la frontal de l‘àrea. A partir d’aquesta ocasió el Sabadell ha intentat dominar un partit que, en general, ha estat molt igualat. Fins al minut 25 els homes de Miguel Álvarez no han inquietat la porteria de Juanmi, amb un cop de cap de Manel des del punt de penal; mentre que el Rubí ha enviat dues pilotes per sobre el travesser al primer quart d’hora de joc. Els locals han exercit una forta pressió a la sortida de pilota del Sabadell i han impedit la creació de qualsevol jugada des del centre del camp.

Richi, Romo i Adrià Grau han avisat amb xuts que han sortit massa alts o creuats i no han pogut materialitzar les ocasions del Rubí. Al Sabadell li ha faltat connexió entre el mig del camp i els davanters. Cesc Clotet ha creat una bona jugada individual des del centre del camp, ha arribat fins a la línia de fons i ha optat per fer la passada de la mort quan tenia una bona opció per xutar. El bon replegament de la defensa del Rubí ha evitat qualsevol rematada. Al minut 31 ha arribat l’ocasió més clara amb el pal de Forniés i el Sabadell ha començat a agafar més confiança.

A la represa, el matx ha continuat encallat, però el Sabadell ha sortit a pressionar amb més intensitat. Si a la primera meitat hi ha hagut més joc aeri, a la segona ambdós equips han creat més jugades d’atac. En només dos minuts, el Sabadell ha tingut suficient per crear una clara ocasió de gol quan Yeray ha fet una passada en profunditat cap a Agus, que ha xutat a boca de canó i el porter Juanmi ha evitat el gol (min. 47). El porter de la UE Rubí ha estat providencial un parell més de vegades, fent aturades de mèrit per mantenir la porteria a zero. Al minut 61, el defensa Sergio Campos ha salvat sobre la línia de gol la rematada de Cesc Clotet. L’arlequinat estava tot sol davant la porteria, però el cop de cap li ha sortit molt tou. Pocs minuts més tard s’han produït dues accions molt clares de gol del Sabadell, però Juanmi, de nou, ha evitat el gol gràcies a les seves aturades.

Ja en el temps afegit, kiki ha tingut una molt bona oportunitat quan ha xutat una falta de rosca des de la frontal de l’àrea, però la pilota ha sortit fregant el pal. Aquesta ha estat l’última ocasió del partit abans d’arribar al llançament de penals, on el Sabadell no ha fallat cap tir i s’ha acabant enduent la semifinal de la Copa Catalunya Absoluta.

El FC Barcelona B és l’altre equip que jugarà la final d’aquesta competició contra el CE Sabadell. La data i el lloc del partit encara estan per determinar. El vicepresident de la FCF Joan Soteras i el directiu i delegat de la FCF al Vallès Occidental, Albert Montull, han presenciar la semifinal en directe.