El Sabadell remunta davant la Selecció sub 16 femenina
Notícies Generals | 03/02/2016
A la Ciutat Esportiva Olímpia s’ha disputat un partit amistós entre el CE Sabadell FC i la Selecció Catalana sub 16 femenina, on han guanyat les locals per 2 gols a 1.

La Selecció Catalana sub 16 femenina continua amb la seva preparació de cara a la segona fase del Campionat d’Espanya, que es disputarà del 12 al 14 de febrer a Vilanova i la Geltrú. Ahir va ser el torn del CE Sabadell femení, amb qui la catalana va patir una derrota als minuts finals després de dominar en el marcador tot el segon temps. Tanmateix, s’ha de tenir en compte que el rival és el líder de Preferent.

La sub 16 femenina ha realitzat una bona primera meitat, amb diverses ocasions per desfer el 0-0. El Sabadell intentava sortir jugant, però Catalunya estava ben plantada i ha recuperat un parell de pilotes que han estat a punt de significar el 0-1. Clàudia Dagà i Clàudia Pina han perdonat el gol abans de la mitja hora. Tot el primer temps s’ha jugat en camp rival i el gol també hauria pogut arribar de córner, amb dues bones rematades.

A la segona part, un Sabadell més titular ha pressionat més a dalt, però Catalunya ha seguit portant la iniciativa. La portera de la Selecció Catalana Absoluta, Mariajo Pons, ha evitat el gol amb dues bones aturades, però no ha pogut impedir que Clàudia Pina obrís el marcador al minut 53. La mateixa Pina ha vist com li tallaven una assistència que hauria fet pujar el 0-2.

A falta de 7 minuts per al final, Cristina González ‘Roco’ ha empatat amb un xut potent en el que Montse Quesada no ha pogut fer-hi res. La portera havia evitat el gol instants abans amb una gran aturada en una falta. I al 77, Marta Liria ‘Lilo’ ha acabat de consolidar la remuntada arlequinada.

Tot i la derrota, la seleccionadora sub 16, Natàlia Arroyo, ha acabat el partit amb “sensacions positives de cara a la setmana que ve. Era una prova difícil per preparar-nos al millor nivell possible”.