El Sant Andreu i el Terrassa guanyen i superen la primera eliminatòria d'ascens a Segona Divisió 'B'
El conjunt quadribarrat tomba l'Antequera per 1 a 0, mentre que el Terrassa doblega el Mar Menor per 0 a 2.

UE Sant Andreu

El Sant Andreu i el Terrassa mantenen intacte el seu somni de jugar a Segona Divisió 'B' la propera temporada. Ambdós conjunts catalans han superat la primera eliminatòria del play-off d'ascens després d'eliminar l'Antequera i el Mar Menor. El Terrassa ha sumat una treballada victòria per 0 a 2 al camp del Mar Menor. El bloc català ha sabut aprofitar les seves ocasions en atac per endur-se el duel. De fet, el Terrassa ha aconseguit dos gols en només dos minuts, obra de Juan Pablo Amantini i Nils Puchades.

Terrassa FC

Per la seva part, el Sant Andreu ha derrotat per 1 a 0 l'Antequera en un partit anivellat. El conjunt quadribarrat s'ha avançat en el marcador al minut 2, quan Josu Rodríguez ha enviat la pilota al fons de la xarxa en aprofitar una gran assistència de Llamas. L'Antequera ha tingut un penal a favor per empatar el duel, però Segovia l'ha aturat. D'aquesta manera, el Sant Andreu disputarà la segona eliminatòria d'ascens a Segona Divisió 'B'.

Al partit hi ha assistit el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol Joan Josep Isern.

D'altra banda, la UE Llagostera ha perdut la categoria en perdre 1-0 davant el CD Izarra amb un gol d'estratègia. Els gironins han gaudit de bones ocasions i han generat força perill, però no han pogut capgirar el resultat advers. Recordem que el partit d’anada va acabar amb empat a 0. D’aquesta manera, la UE Llagostera certifica el descens a la Tercera Divisió.