El Sant Andreu supera els setzens de la Copa RFEF
Notícies Generals | 05/12/2012
El Sant Andreu va sentenciar ahir l'eliminatòria dels setzens de final de la Copa RFEF al véncer per 1-2 al Logronyés.

El Sant Andreu va viatjar ahir a "Las Gaunas" amb la tranquil·litat d'un marcador favorable (3 - 1) assolit en el partit d'anada davant de la UD Logronyés.

Va ser ahir, a les 20 hores, quan començava el partit de tornada a camp visitant. Tot i que els primers minuts van estar dominats pel conjunt local (de fet, Quero va avançar al Logronyés anotant l'1 a 0 en aquest primer quart d'hora), els catalans van anar agafant el control del partit fins que en el minut 25 Xavi Jiménez va marcar el gol de l'empat. El Sant Andreu tornava a agafar aire.

Ja a la represa, els barcelonins no van deixar respirar al Logronyés i van marcar el ritme del partit. L'1 a 2, obra de Quim Araujo, va donar per sentenciada l'eliminatòria.

El representant català en aquesta Copa RFEF segueix endavant i entra ara en el sorteig dels vuitens de final. Enhorabona!