El Sants, tercer classificat per a les semifinals
Notícies Generals | 06/08/2015
El Torneig d’Històrics ja té al tercer semifinalista d’aquesta present edició. La UE Sants ha aconseguit els punts necessaris per passar a la següent ronda gràcies a una victòria i a un empat.

La UE Sants, de Primera Catalana, és el tercer semifinalista del Torneig d’Històrics del Futbol Català gràcies a una gran victòria contra el Rubí (2-0) i a un empat sense gols contra el vigent campió, la UE Sant Andreu (0-0). En el partit davant el Rubí, el Sants ha aconseguit el gol més ràpid del torneig. En el minut 1, en una falta assajada, Navarro de cap ha rematat a plaer obrint, així, el marcador. Al minut 21, Navas ha estat l’autor del segon i definitiu gol de partit.

En l’altre partit del grup, el Rubí s’ha imposat al Sant Andreu per 0-2. Al minut 8, Pau Gené ha marcat el primer gol; i en el 27 Sergi Estrada ha marcat el segon. Tot i la bona imatge que han donat en aquest partit, el Rubí no ha obtingut els suficients punts per passar a semifinals.

El tercer partit de la tarda, UE Sant Andreu - UE Sants, ha acabat amb empat (0-0), fet que ha afavorit el conjunt de Tito Lossio. Mantenint la porteria a cero, el Sants ha aconseguit el pas a les semifinals.

Avui debuta l’amfitrió, el FC Martinenc, en la darrera jornada de la fase de grups. CF Montañesa, i el gran favorit, el CE l’Hospitalet completen el grup.