El Sevilla FC, campió de la Danone Nations Cup
Notícies Generals | 22/05/2016
El Sevilla ha guanyat el València per 2 gols a 1 en la fase nacional de la DNC que s’ha jugat a l’estadi de Cornellà-El Prat. El director de l’Escola d’Entrenadors de la FCF, Israel López, ha fet entrega dels trofeus.

El València ha tingut la primera arribada a porteria al minut 2 en una sortida de córner, des d’on ha marcat el primer gol (0-1). Tot i que els valencians han tingut una mica més de control en els instants inicials del partit, el Sevilla ha tingut una ocasió molt clara quan el porter del València, superat pels davanters, no ha pogut tapar un xut que anava a gol, però que el capità valencianista ha tret sota pals.

Tot i que no s’han produït més ocasions clares de gol fins al minut 15, el València ha tingut més possessió i domini de la pilota. A cinc minuts per al descans, Mario Naranjo ha aconseguit l’empat amb un bon xut des de la frontal de l’àrea, tot i l’estirada del porter valencià (1-1).

En una pilota dividida després d’un córner, el Sevilla s’ha avançat al minut 23, fent efectiva la remuntada (2-1). Els andalusos han tancat molt bé el centre del camp i han deixat més buides les bandes, però els valencians no han sabut aprofitar aquests espais. Iván ha tingut l’empat a l’últim minut del partit amb una rematada de cap que se li ha anat massa alta.

Amb el resultat definitiu de 2 gols a 1, el Sevilla jugarà la Final Mundial del major torneig del món de futbol aleví, que se celebrarà a l’octubre a París. Per la seva banda, el FC Barcelona ha guanyat el Málaga CF per 5-1 i ha quedat en tercera posició.

El director de l’Escola d’Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol, Israel López, ha assistit a la final jugada al RCDE Stadium i ha fet entrega dels trofeus als dos equips finalistes. També hi ha assistit el Conseller Delegat del RCD Espanyol, Ramón Robert; i el director de la Fundación Deporte Joven, Alfonso Jiménez, entre d’altres.