El Terrassa FC acaba el seu periple a la Copa Federació i es queda a les portes de la Copa del Rei
Copes | 12/10/2022
Els de Jordi López han caigut per la mínima a l'Stadium Gal d'Irún (1-0)
Fotografia: Terrassa FC

El Terrassa FC ha quedat eliminat de la Copa Federació després de caure per la mínima (1-0) davant el Real Unión Club Irún en un duel molt disputat. D'aquesta forma, l'equip egarenc perd l'opció de jugar la Copa del Rei, a la qual accediran els quatre semifinalistes de la competició.

Els de Jordi López han plantat cara a un equip de Primera Federació amb un bon plantejament i aproximacions clares a l'àrea rival. Els locals han començat el partit amb més domini i ocasions però la més clara, al minut 33, l'ha tingut Sergi Serrano amb un llançament que s'ha estavellat a la fusta. A la segona meitat, el Terrassa FC ha fet un pas endavant i s'ha pogut avançar mitjançant Jordi Cano, que ha entrat de refresc a l'inici de la represa. El porter local ha realitzat una gran aturada per evitar el gol del davanter català. El partit s'ha decidit al minut 76 amb el gol del Real Unión obra d'Antonio Montoro. Els vallesans s'han bolcat per aconseguir l'empat però sense massa opcions.