El Terrassa FC es classifica per als vuitens de final de la Copa Federación
Copes | 28/09/2022
El conjunt català supera per 0 gols a 3 el CD Itaroa Huarte en el partit de setzens de final de la competició.

El Terrassa FC ha passat de ronda a la Copa Federación després de golejar l’equip navarrès CD Itaroa Huarte per 0 gols a 3. Els catalans s’han mostrat molt contundents defensivament i han estat molt encertats de cara a porteria. Així, al minut 23, Carlos Martínez ha obert el marcador.

Amb el mínim avantatge s’ha arribat al descans i la segona part s’ha posat molt de cara per als terrassencs quan Alex Fernández ha transformat la penal màxima al minut 55. En el temps afegit, Pablo Servetti ha tancat el marcador amb el definitiu 0 a 3. La victòria certifica el pas del Terrassa FC als vuitens de final de la Copa Federación.