Eliminades als penals
Notícies Generals | 30/05/2014
La Selecció Catalana sub 18 femenina ha aconseguit empatar el partit que tenia en contra i forçar la tanda de penals, però Madrid s'ha classificat per la final del Campionat d'Espanya als penals.

Alineacions:

Catalunya: Paula Canals, Núria Garrote, Marta Turmo, Paola Soldevila, Mayra Tàrraga, Mariona Marsal (Queralt Gómez, 63'), Tània Moyano (Andrea Granados, 46'), Andrea Sánchez, Joanna V. Vega (Marta Villarejo, 74'), Sandra Hernández, Carola García (Noelia Pérez, 57').

Madrid: Paola Ulloa, Gabriela Morales, Noelia Villegas, Ana Blanco (Marta Cazalla, 77'), Laura Domínguez, María Dolores Martín, Julia Hernández (Mirella Mendoza, 65'), Laura Ortega (Gema Prieto, 73'), Lucía Sánchez, Jennifer Santiago,  Beatriz Beltrán.

Gols: 0 – 1 Laura Ortega (35'), 0 – 2 Ana Blanco (39'), 1 – 2 Sandra Hernández (90'), 2 – 2 Núria Garrote (93')

Penals: 5 - 6

Targetes Grogues:

Catalunya: Queralt Gómez (69'), Paola Soldevila (85') i Núria Garrote (89')

Madrid: Laura Domínguez (81')

Crònica:

La Selecció Catalana sub 18 femenina ha començat el partit de la semifinal del Campionat d'Espanya amb uns minuts d'incertesa però ràpidament ha aconseguit fer-se amb el domini de la pilota. Al minut 25, Mayra ha tingut una gran ocasió al rematar un refús, però la portera madrilenya l'ha pogut aturar. La insistència i el domini de les catalanes s'ha tornat a fer palès pocs minuts després amb una triple ocasió que també ha estat salvada per la portera.

Malgrat el domini del partit de Catalunya, Madrid ha pogut avançar-se al marcador superant les línies catalanes des del seu camp  i obrint el marcador. Quatre minuts després, Madrid ha marcat el segon des d'un xut de falta que Ana Blanco ha rematat a porteria.

Amb els dos gols madrilenys Catalunya ha perdut moral i li ha costat tornar a situar-se en el partit. Tot i així, a la represa, les catalanes han forçat i han tingut ocasions sense encert. Al minut 60 l'àrbitre ha xiulat un penal a favor de Madrid que Paula ha aturat, mantenint el 0 a 2 al marcador i les opcions catalanes.

Al minut 90, Sandra ha escurçat les distàncies al marcador i ha aconseguit donar els ànims necessaris a Catalunya perquè en el temps afegit Núria Garrote empatés el partit amb un xut directe de falta.

A la tanda de penals,  la portera catalana ha fet un gran paper aturant 4 xuts però, tot i així, Madrid ha pogut classificar-se per la final amb un resultat de 5 – 6.