Els ajuts de l'FCF al futbol i el futbol sala base masculí
FS Notícies | 09/05/2023
La subvenció va dirigida a tots aquells clubs que no reben subvencions de les campanyes 'Tots som un equip' i #Orgullosa, o de suport a les categories nacionals.
Els ajuts de l'FCF al futbol i el futbol sala base masculí

Ajuts econòmics als clubs. Dins del marc de la campanya de suport als clubs de base de futbol i futbol sala masculí, la Comissió Econòmica i la Junta Directiva han aprovat els ajuts econòmics que tindran els clubs i els federats beneficiaris de la mateixa.

Aquest ajut econòmic va destinat a tots aquells clubs que tinguin equips de futbol i futbol sala base masculí competint en categories territorials, i que no rebin altres ajuts federatius de les campanyes TOTS SOM UN EQUIP, #ORGULLOSA, o suport a categories nacionals.

A continuació es detallen els ajuts econòmics al club:

AJUTS ECONÒMICS ALS CLUBS
50€ per equip, en clubs que tinguin d’1 a 5 equips de base masculí
300€ als clubs que tinguin de 6 a 8 equips de base masculí
400€ als clubs que tinguin de 9 a 10 equips de base masculí
600€ als clubs que tinguin d’11 a 20 equips de base masculí
700€ als clubs que tinguin 21 o més equips de base masculí

CIRCULAR FUTBOL BASE MASCULÍ

CIRCULAR FUTBOL SALA BASE MASCULÍ

Arran d’aquesta campanya, l’FCF atorga als clubs de futbol i futbol sala base les següents quantitats econòmiques, en ajuts directes:

QUANTITATS DESTINADES PER L'FCF A AQUESTA CAMPANYA
Als clubs de futbol base masculí 36.950€
Als clubs de futbol sala base masculí 6.650€
TOTAL 43.600€

Per a qualsevol dubte o consulta, podeu adreçar-vos a la vostra delegació més propera, o bé accedir al web oficial de les campanyes federatives fent clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.