Els alevins que ascendeixen a la Divisió d’Honor de futbol sala
FS Notícies | 26/06/2021
La Televisió de l’FCF ha viscut al Pavelló Municipal de Santa Susanna les tres retransmissions corresponents als play-off d’ascens a la Divisió d’Honor Aleví de futbol sala amb victòries per la Unió FS Martorell, del CEFS Manlleu i pel CFS Tremp.

Triomf i ascens a la Divisió d’Honor. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins a la localitat de Santa Susanna per emetre per streaming els tres partits del play-off d’ascens a la Divisió d’Honor Aleví. Tres partits d’un nivell increïble que han servit per encetar aquest cap de setmana marcat pels play-off d’ascens a les Divisions d’Honor Base de futbol sala. En categoria Aleví, els primers a obrir la llauna, la Unió FS Martorell, el CEFS Manlleu i el CFS Tremp han aconseguit el bitllet per ascendir de categoria la temporada vinent.

UNIÓ FS MARTORELL A.E
6 - 0
INTER ESP. MALGRAT,CFS

El partit ha iniciat amb domini de la Unió FS Martorell, generant ocasions, però sent interceptades per la defensa de l’Inter Esportiu Malgrat i sobretot pel porter Alex Villarroel. Finalment, quan restaven 5 minuts per acabar la primera part, l’Eric Rodríguez ha obert la llauna i han arribat al descans amb un clar 3 a 0 a favor del conjunt del Baix Llobregat.

A la represa, els jugadors del Ferran Maya han sortit decidits a sentenciar el partit i amb un excepcional Martín Vicente que ha aconseguit un triplet i en Daan Ortiz un doblet, han assolit l’ascens de categoria.

AELIS SAGE PARTNER EIXAMPLE
4 - 5
CEFS MANLLEU

Partit trepidant i espectacular d’inici a final. Amin Zariouh màxim golejador del Manlleu en la fase regular amb 37 gols ha obert el marcador, però Mikel Anton i Roc Marín han respost ràpidament capgirant el marcador. Poc abans d’acabar la primera meitat, altra vegada Amin ha posat la igualada al marcador.

A la segona meitat ha continuat l’intercanvi de cops entre ambdós equips, anotant un triplet en Roc per l’Eixample i un altre l’Amin pel Manlleu. Finalment, s’ha imposat l’equip dirigit per Guillem Expósito amb un gol després d’una jugada increïble de Khalil El Khiraoui i un altre restant pocs minuts pel final del partit de Gerard Cobos.

CFS TREMP
5 - 1
CFS LA POBLA DE MONTORNÈS VERMELL

El CFS Tremp arribava a la cita amb estadístiques inapel·lables i les ha refermat des del primer minut. L’equip lleidatà ha dominat de principi a final, tot i que el CFS La Pobla de Montornès ha competit molt bé tota la primera meitat, arribant amb un ajustat 2 a 1 a l’electrònic, després d’un autèntic golàs de Marc Pozuelo.

En els darrers 25 minuts de partit, el cansament s’ha deixat notar i ambdós equips han baixat la intensitat mostrada durant la primera part. Finalment, el talent d’Àlex Torrecillas i els gols d’en Jan Rosell, acompanyats del bon joc col·lectiu, han permès la sentència i la victòria davant del combatiu CFS La Pobla de Montornès.