Els àrbitres catalans, al seminari de formació de pretemporada
Comitè Àrbitres | 25/07/2022
El primer grup d’àrbitres catalans de Segona Divisió ‘A’ està participant al seminari arbitral de pretemporada, que té lloc a Segòvia.
Els àrbitres catalans, al seminari de formació de pretemporada

Els àrbitres principals catalans de Segona Divisió 'A' Rubén Ávalos i Víctor García,  i els assistents Sergi López, Brian Valencia i Josep Vigo es troben participant al primer torn del seminari arbitral de pretemporada que s’està celebrant a La Granja, Segòvia. Tots ells estan passant un reconeixement mèdic exhaustiu, diversos tests físics i entrenaments. A la jornada de dissabte, els cinc àrbitres d'aquest primer torn van superar les proves físiques.

Per la seva banda, la Comissió Tècnica desenvolupa sessions específiques de control de partit, posicionament i faltes tàctiques, entrades i disputes i incidents d'àrea, entre d'altres aspectes.

En aquest seminari arbitral d'estiu, organitzat en dos grups, que s’allargarà fins al dissabte 30 de juliol, prendrà part la totalitat de la plantilla d'àrbitres professionals, amb un total de 40 principals, 84 assistents i 11 específics VAR.

En el segon torn del seminari participaran els catalans Unai García i Jesús Mira, assistents de Segona Divisió 'A'; Joan Méndez i Julián Villaseñor, assistents de Primera Divisió; i Xavier Estrada i David Medié àrbitres VAR de Primera Divisió.

El director del CTA de l’FCF, Xavier Moreno, com a vicepresident del CTA de la RFEF, també assisteix a aquest esdeveniment juntament amb l'estructura directiva i tècnica que té Luis Medina Cantalejo com a president de l'organització arbitral.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.