Els àrbitres del CTAFS realitzen les segones proves físiques de la temporada
FS Notícies | 08/01/2024
454 col·legiats de base i nacional són aptes dels 463 que s’han presentat.
Els àrbitres del CTAFS realitzen les segones proves físiques de la temporada

Mitjans de temporada és sinònim de les segones proves físiques pels àrbitres del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF. 454 col·legiats de base i nacional són aptes dels 463 que s’han presentat.

Els testos s’han dividit en dos torns. El primer va ser el passat 23 de desembre al pavelló municipal Can N’Arimon a Mollet del Vallès en què d’un total de 273 àrbitres convocats, 261 s’hi han presentat, dels quals 260 són aptes i 1 no ha superat les proves.

El segon torn ha estat el passat diumenge al pavelló municipal de Vila-rodona a Tarragona per a la resta de col·legiats del CTAFS. 209 àrbitres estaven convocats. S’hi han presentat 202, dels quals 194 són aptes i 8 no ha superat els testos.

Les proves físiques del CTAFS són obligatòries per als àrbitres de totes les categories, excepte per als àrbitres assistents, i serveixen per mesurar el nivell físic dels col·legiats. Per això, els convocats han superat tres proves diferents:

PROVES FÍSIQUES DEL CTAFS

'Triafs': Es persegueix controlar la resistència mitjançant un test en el que es corra de manera frontal i lateral amb descansos intermitents

'Sprints 3x30': Mesurar la velocitat mitjana en carreres ràpides i repetides en una distància específica, igual que la carrera específica que realitza un àrbitre en una pista de futbol sala.

'Habilitat 'T''': Controlar l’habilitat i destresa dels canvis de ritme i moviments en distàncies curtes.

jL

La Lliga Catalana de Futbol Sala de l'FCF, a través del Comitè Tècnic d'Àrbitres de futbol sala, agraeix als clubs Unió FS Mollet i CFS Vila-Rodona la cessió de les instal·lacions i la seva col·laboració durant el transcurs de les proves físiques.

Tota la informació sobre el CTAFS es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web o bé, fent clic AQUÍ.

GALERIA D’IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.